200
Ο συνήγορος του Στάθη Παναγιωτόπουλου στις δηλώσεις του έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης | INTIMEnews

Δικηγόρος Παναγιωτόπουλου: Νομικό άλμα η κακουργηματική δίωξη σε βάρος του

Avatar Κώστας Τσαμπάος 23 Δεκεμβρίου 2021, 16:16
Ο συνήγορος του Στάθη Παναγιωτόπουλου στις δηλώσεις του έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης
|INTIMEnews

Δικηγόρος Παναγιωτόπουλου: Νομικό άλμα η κακουργηματική δίωξη σε βάρος του

Avatar Κώστας Τσαμπάος 23 Δεκεμβρίου 2021, 16:16

Συγγνώμη από τα θύματά του ζήτησε διά του δικηγόρου του ο συμπαρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα» Στάθης Παναγιωτόπουλος, δηλώνοντας μετανιωμένος για τις πράξεις του (την ανάρτηση ροζ βίντεο με πρώην συντρόφους του σε πλατφόρμες πορνογραφικού περιεχομένου).

Σε δηλώσεις του έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, ο συνήγορος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, Γιώργος Δακουράς, είπε ότι πρόκειται για ένα «τεράστιο λάθος» του εντολέα του, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι τα όποια ροζ βίντεο δημοσιοποίησε κατά το παρελθόν, τα έχει κατεβάσει ήδη ο ίδιος, εδώ και πολλά χρόνια, και ότι οι αναρτήσεις το τελευταίο διάστημα δεν συνδέονται με το πρόσωπό του.

Οσο για την ασκηθείσα ποινική δίωξη, ο κ. Διακουράς έκανε λόγο για «νομικό άλμα» και «υπερβολή», υπογραμμίζοντας ότι οι πράξεις του Στάθη Παναγιωτόπουλου δεν συνδέονται με οικονομικό όφελος.

«Ο ισχυρισμός του (εντολέα μου) είναι ότι αυτό που έκανε ήταν ένα τεράστιο λάθος. Εχει λήξει, όμως, εδώ και χρόνια. Δεν έχει καμία σχέση με τις αναρτήσεις που βρέθηκαν σε διάφορες ιστοσελίδες από άγνωστο πρόσωπο που μπορεί να τα είχε στην κατοχή του ή να τα αναπαρήγαγε από παλιά», ισχυρίστηκε και έκανε γνωστό ότι στο πλαίσιο της υπερασπιστικής γραμμής, υποβλήθηκε αίτημα για να ελεγχθεί από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τόσο η ηλεκτρονική διεύθυνση όσο και ο χρόνος των επίμαχων αναρτήσεων.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...