326
Ο Τζέιμς Φράνκο το 2017, την περίοδο που έγιναν οι πρώτες καταγγελίες εις βάρος του | Roy Rochlin/ FilmMagic/ GettyImages

Ο Τζέιμς Φράνκο το παραδέχθηκε: «Εκανα σεξ με μαθήτριές μου – Ηταν λάθος»

Protagon Team Protagon Team 23 Δεκεμβρίου 2021, 13:50
Ο Τζέιμς Φράνκο το 2017, την περίοδο που έγιναν οι πρώτες καταγγελίες εις βάρος του
|Roy Rochlin/ FilmMagic/ GettyImages

Ο Τζέιμς Φράνκο το παραδέχθηκε: «Εκανα σεξ με μαθήτριές μου – Ηταν λάθος»

Protagon Team Protagon Team 23 Δεκεμβρίου 2021, 13:50

Ο Τζέιμς Φράνκο, γνωστός ηθοποιός με πολλές επιτυχίες στο Χόλιγουντ, παραδέχθηκε ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με μαθήτριες της σχολής υποκριτικής που διηύθυνε στο παρελθόν, αναφέροντας ότι εκείνη την περίοδο πάλευε με τον εθισμό του στο σεξ, ενώ δουλεύει πολύ σκληρά για να βελτιώσει τη συμπεριφορά του τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με τον Guardian, ο 43χρονος ηθοποιός προχώρησε στην παραδοχή αυτή κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στο podcast «The Jess Cagle Podcast», αποσπάσματα του οποίου δημοσιοποιήθηκαν την Τετάρτη.

Ο Φράνκο είπε ότι ενώ δίδασκε στην σχολή «κοιμόταν με μαθήτριες και αυτό ήταν λάθος» ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν είχε ανοίξει την εν λόγω σχολή υποκριτικής με σκοπό να δελεάσει γυναίκες για σεξουαλικούς σκοπούς. «Υποθέτω ότι εκείνη την εποχή, η σκέψη μου ήταν πως αφού είναι συναινετικό, τότε εντάξει» πρόσθεσε, μιλώντας στο podcast της ραδιοτηλεοπτικής εταιρείας SiriusXM. «Δεν είχα καθαρό μυαλό τότε» πρόσθεσε.

Οι δηλώσεις του αυτές αποτελούν τα πρώτα σχόλια του ηθοποιού σχετικά με κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν πριν από σχεδόν τέσσερα χρόνια, όταν οι Los Angeles Times ανέφεραν ότι πέντε γυναίκες είχαν κατηγορήσει τον ηθοποιό για συμπεριφορά που θεωρούσαν ακατάλληλη.

Αργότερα, τον Οκτώβριο του 2019, δύο γυναίκες κατέθεσαν μήνυση εναντίον του ηθοποιού, κατηγορώντας τον ότι εκμεταλλευόταν επίδοξους ηθοποιούς στην πλέον ανενεργή σχολή του και εξαπατούσε νεαρές γυναίκες για να γυρίσουν άσεμνες σκηνές σεξ.

Ο Φράνκο είπε ότι είχε αναπτύξει εθισμό στο σεξ αφότου κατάφερε να ξεπεράσει τον εθισμό του στο αλκοόλ, τον οποίο είχε από νεαρή ηλικία. «Είναι ένα τόσο ισχυρό ναρκωτικό» είπε. «Είχα κολλήσει σε αυτό για 20 χρόνια. Το ύπουλο μέρος αυτού είναι ότι ήμουν νηφάλιος από το αλκοόλ όλο εκείνο το διάστημα».

Ο ηθοποιός συμφώνησε εφέτος να πληρώσει 2,2 εκατομμύρια δολάρια για να διευθετήσει την πολιτική αγωγή του 2019, σύμφωνα με έγγραφα που κατατέθηκαν στο ανώτερο δικαστήριο του Λος Άντζελες.

Στη συνέντευξη του, ο Φράνκο είπε επίσης ότι είχε αναρρώσει από τον εθισμό στο σεξ από το 2016 και ότι «έκανε πολλή δουλειά» μετά τις κατηγορίες εναντίον του. «Δεν ήθελα να πληγώσω τους ανθρώπους» συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...