397
Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ενώ προσπαθεί να αποφύγει κάμερες και φωτογραφικά φλας | INTIMEnews

Χριστούγεννα στο κρατητήριο για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο – Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος

Protagon Team Protagon Team 23 Δεκεμβρίου 2021, 14:29
Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ενώ προσπαθεί να αποφύγει κάμερες και φωτογραφικά φλας
|INTIMEnews

Χριστούγεννα στο κρατητήριο για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο – Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος

Protagon Team Protagon Team 23 Δεκεμβρίου 2021, 14:29

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο εισαγγελέας στον παρουσιαστή Στάθη Παναγιωτόπουλο για την υπόθεση της δημοσίευσης βίντεο και φωτογραφιών συντρόφων του σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

Η ποινική δίωξη που ασκήθηκε στον συμπαρουσιαστή του «Ράδιο Αρβύλα», είναι για το αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου», πράξη που είναι σε κακουργηματικό βαθμό.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παραπέμφθηκε να απολογηθεί ενώπιον του α’ τακτικού ανακριτή Θεσσαλονίκης, ζήτησε και πήρε προθεσμία για τη Δευτέρα και μέχρι τότε θα παραμείνει υπό κράτηση.

Ο συμπαρουσιαστής του «Ράδιο Αρβυλα» οδηγήθηκε με χειροπέδες (φωτογραφία κάτω) στο  Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης λίγο μετά τις 13.00. Η είσοδός του οχήματος της ΕΛ.ΑΣ στο κτίριο έγινε μάλιστα από την πλαϊνή πόρτα του γκαράζ, επί τής οδού Πολυτεχνείου, και όχι από την κεντρική είσοδο του Μεγάρου, επί της 26ης Οκτωβρίου, ώστε ο 58χρονος κατηγορούμενος να αποφύγει τις τηλεοπτικές κάμερες και τους φωτογράφους.

Mένει να φανεί από την έρευνα εάν η ανάρτηση των ερωτικών βίντεο στο Διαδίκτυο είχε και οικονομικό όφελος για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, είχε δηλώσει την Τετάρτη ο Απόστολος Λύτρας, ο δικηγόρος της πρώην συντρόφου του παρουσιαστή η οποία τελικά υπέβαλε μήνυση εναντίον του, καθώς όπως υπογράμμισε, «αν υπήρξε όφελος και το ποσό είναι άνω των 120.000 ευρώ, μιλάμε για κακούργημα».

Διά του συνηγόρου, Γιώργου Δακουρά, ο  Στάθης Παναγιωτόπουλος δηλώνει τώρα μετανιωμένος για τις πράξεις του, ζητώντας συγγνώμη από τα θύματά του.

Σε δηλώσεις του έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονικης, ο κ. Δακουράς είπε πως πρόκειται  για ένα «τεράστιο λάθος» του εντολέα του, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι τα όποια ροζ βίντεο δημοσιοποίησε κατά το παρελθόν, τα έχει κατεβάσει ήδη ο ίδιος ο παρουσιαστής εδώ και πολλά χρόνια και ότι οι αναρτήσεις το τελευταίο διάστημα δεν συνδέονται με το πρόσωπό του.

Οσο για την ασκηθείσα ποινική δίωξη,  έκανε λόγο για «νομικό άλμα» και «υπερβολή», υπογραμμίζοντας ότι οι πράξεις του Στάθη Παναγιωτόπουλου δεν συνδέονται με οικονομικό όφελος.

«Ο ισχυρισμός του (εντολέα μου) είναι είναι ότι αυτό που έκανε ήταν ένα τεράστιο λάθος. Εχει λήξει όμως εδώ και χρόνια. Δεν έχει καμία σχέση με τις αναρτήσεις που βρέθηκαν σε διάφορες ιστοσελίδες από άγνωστο πρόσωπο που μπορεί να τα είχε στην κατοχή του ή να τα αναπαρήγαγε από παλιά», ισχυρίστηκε και έκανε γνωστό ότι στο πλαίσιο της υπερασπιστικής γραμμής, υποβλήθηκε αίτημα για να ελεγχθεί από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τόσο η ηλεκτρονική διεύθυνση, όσο και ο χρόνος των επίμαχων αναρτήσεων.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...