190
Η βασίλισσα της Αγγλίας Ελισάβετ Β΄, δεξιά, με την Μέγκαν Μαρκλ σε εκδήλωση το 2018 | Jim Clarke/Pool via Reuters/File Photo

Διαλλακτική αντίδραση από το Μπάκιγχαμ: Ανησυχητικά τα περί φυλετικών διακρίσεων

Protagon Team Protagon Team 9 Μαρτίου 2021, 23:21
Η βασίλισσα της Αγγλίας Ελισάβετ Β΄, δεξιά, με την Μέγκαν Μαρκλ σε εκδήλωση το 2018
| Jim Clarke/Pool via Reuters/File Photo

Διαλλακτική αντίδραση από το Μπάκιγχαμ: Ανησυχητικά τα περί φυλετικών διακρίσεων

Protagon Team Protagon Team 9 Μαρτίου 2021, 23:21

Η βασίλισσα της Αγγλίας Ελισάβετ και η οικογένειά της εξέφρασαν τη λύπη τους για όσα δήλωσαν ότι βίωσαν ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ στην πολύκροτη συνέντευξή τους με την Όπρα Γουίνφρι.

Το Μπάκιγχαμ παραδέχτηκε -με ένα κομψό, αλλά πάντως όχι έμμεσο τρόπο- ότι πράγματι υπάρχει ένα ζήτημα φυλετικών διακρίσεων και ότι θα αντιμετωπίσει.

«Ολόκληρη η οικογένεια έχει λυπηθεί που έμαθε στο πλήρες εύρος του το πόσο δύσκολα ήταν τα τελευταία χρόνια για τον Χάρι και τη Μέγκαν», επισήμανε το παλάτι.

«Τα ζητήματα που τέθηκαν, ιδίως εκείνο περί φυλετικών διακρίσεων, είναι ανησυχητικά. Αν και κάποιες αναμνήσεις ενδέχεται να ποικίλλουν, λαμβάνονται πολύ σοβαρά υπόψη και θα αντιμετωπιστούν από την οικογένεια κατ’ ιδίαν», συνεχίζει.

«Ο Χάρι, η Μέγκαν και ο Άρτσι θα παραμείνουν πάντα πολύ αγαπημένα μέλη της οικογένειας», καταλήγει η ανακοίνωση που ήλθε περίπου μία ημέρα μετά τη συνέντευξη.

Η Μέγκαν Μαρκλ είχε περιγράψει ένα κλίμα στο παλάτι που την έκανε -αν μη τι άλλο- να αισθάνεται άβολα και υπό περιορισμό. Μεταξύ άλλων, η μέγκαν είχε πει ότι μέλος της βασιλικής οικογένειας (πάντως όχι η βασίλισσα ή ο σύζυγός της διευκρινίστηκε αργότερα) την είχαν ρωτήσει για το χρώμα του δέρματος του μωρού της…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...