478
Η Κάρι Φισερ με τον Μπιλ Μάρεϊ στις αρχές της δεκαετίας του 1980 | Facebook/Bill Murray

Το Χόλιγουντ αποχαιρετά τη δυναμική πριγκίπισσα

Protagon Team Protagon Team 28 Δεκεμβρίου 2016, 10:14
Η Κάρι Φισερ με τον Μπιλ Μάρεϊ στις αρχές της δεκαετίας του 1980
|Facebook/Bill Murray

Το Χόλιγουντ αποχαιρετά τη δυναμική πριγκίπισσα

Protagon Team Protagon Team 28 Δεκεμβρίου 2016, 10:14

Ηταν η εμβληματική πρωταγωνίστρια μιας σειράς ταινιών που άφησε ανεξίτηλο ίχνος στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο της Εβδομης Τέχνης. Αλλά παράλληλα υπήρξε το κινηματογραφικό πρότυπο γυναίκας ανεξάρτητης και δυναμικής, την ώρα που πολλές περιπέτειες δίνουν στις πρωταγωνίστριες σχεδόν ρόλο κομπάρσου δίπλα στον άνδρα.

Ο θάνατος της Κάρι Φίσερ, απροσδόκητος γιατί όλοι πίστευαν ότι θα μπορούσε να τα καταφέρει από την καρδιακή προσβολή που υπέστη κατά τη διάρκεια μιας πτήσης από το Λονδίνο στο Λος Αντζελες την περασμένη εβδομάδα, προκάλεσε κύμα θλίψης, πρώτα και κύρια μέσα στον κόσμο του θεάματος, στο οποίο και η ίδια υπηρετούσε από παιδί.

«Είτε της άρεσε είτε όχι, η Κάρι ήταν μία και μοναδική που ανήκει σε όλους μας», έγραψε ο συντετριμμένος από την είδηση Μαρκ Χάμιλ, ο οποίος στην σειρά «Star Wars» υποδυόταν τον αδελφό της Λιουκ Σκαϊγουόκερ. «Ηταν η ΔΙΚΗ ΜΑΣ πριγκίπισσα, ρε γαμώτο», συμπλήρωσε.

It's never easy to lose such a vital, irreplaceable member of the family, but this is downright heartbreaking. Carrie…

Geplaatst door Mark Hamill op Dinsdag 27 december 2016

«Λαμπερή, αυθεντική, αστεία και συναισθηματικά ατρόμητη» την περιέγραψε ο Χάρισον Φορντ που επίσης πρωταγωνίστησε μαζί της στον «Πόλεμο των Αστρων» ως Χαν Σόλο. «Εζησε τη ζωή της με γενναιότητα. Οι σκέψεις μου είναι τώρα στην κόρη της την Μπίλι, τη μητέρα της την Ντέμπι, τον αδελφό της τον Τοντ και τους πολλούς φίλους της. Θα μας λείψει σε όλους» συμπλήρωσε ο 74χρονος Φορντ.

Ο Τζορτζ Λούκας δημιουργός των ταινιών που την έκαναν γνωστή σε όλο τον κόσμο μίλησε για μια «μεγάλη και ισχυρή πριγκίπισσα που θα μας λείψει όλους». Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ είπε ότι πάντα την έβλεπε με δέος και ότι «δεν χρειαζόταν τη Δύναμη, ήταν η ίδια μια δύναμη της φύσης, πίστης και φιλίας»

«Ευχαριστώ για όλα όσα μας έδωσες», ήταν το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της αμερικανικής Ακαδημίας του Κινηματογράφου.

«Τι ειρωνεία, τα Χριστούγεννα ήταν μαζί με τα μωρά αυτό που αγαπούσε περισσότερο», έγραψε ο Νταν Ακρόιντ με τον οποίο έπαιξαν μαζί στο Blues Brothers.

Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι έφυγε, γράφουν με τον τρόπο τους σταρ και διασημότητες αποχαιρετώντας την Φίσερ.

«Απειρη αγάπη» στη μητέρα της Φίσερ, την ηθοποιό Ντέμπι Ρέινολντς και στην κόρη της, την Μπίλι Λουρντ, έστειλε η Μία Φάρρου, με την οποία είχαν παίξει μαζί στο γουντιαλενικό «Η Χάνα και τις αδελφές της».

Ενα κουκλάκι «Λέια» και επιδέσμους για.. εθισμένους στο σεξ ήταν ένα από τα τελευταία δώρα που έδωσε η Φίσερ στον βρετανό κωμικό Στίβεν Φράι έγραψε ο ίδιος στο Twitter: «Πάντα έδινε τα πιο περίεργα και χαζά δώρα».

Οργισμένο για το 2016 το tweet της ηθοποιού Ανα Κέντρικ για τον θάνατο που πήρε την Φίσερ:

O Μπιλ Μάρεϊ, φρόντισε στο facebook, να αναρτήσει μια φωτογραφία του με την Κάρι Φίσερ από τις αρχές της δεκαετίας του 1980.

billmcarrie

«Η Κάρι πάντα με έκανε να γελάω όταν ήμουν κοντά της» έγραψε ο ηθοποιός Τζο Μαντένια επίσης στο twitter.

Με ένα tweet την αποχαιρέτησε τέλος και ο σκύλος της, ο Γκάρι: «Η μαμά έφυγε. Σε αγαπώ»

Τρεις ημέρες νωρίτερα, ο Γκάρι είχε ανεβάσει την φωτογραφία του να κοιτά έξω από ένα παράθυρο με την υπόσχεση «μαμά, θα περιμένω εδώ»:

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...