266
O Μπάμπης Παπαδημητρίου | SKAI/WebTV

Μπάμπης Παπαδημητρίου: «Θα είμαι υποψήφιος με τη ΝΔ»

Protagon Team Protagon Team 31 Μαΐου 2019, 08:47
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 31/05/2019, 12:17
O Μπάμπης Παπαδημητρίου
|SKAI/WebTV

Μπάμπης Παπαδημητρίου: «Θα είμαι υποψήφιος με τη ΝΔ»

Protagon Team Protagon Team 31 Μαΐου 2019, 08:47
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 31/05/2019, 12:17

Το τηλεοπτικό κοινό και τους συναδέλφους του στον ΣΚΑΪ αποχαιρέτησε το πρωί της Παρασκευής ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο οποίος ουσιαστικά ανακοίνωσε την κάθοδό του στην πολιτική, ως υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία.

Ο κ. Παπαδημητρίου εμφανίστηκε όπως συνηθίζει στην πρωινή εκπομπή «Σήμερα», του Δημήτρη Οικονόμου και της Μαρίας Αναστασοπούλου.

Αλλά αυτή τη φορά δεν έκανε μια ανάλυση επί των οικονομικών.

«Θα τα πούμε όλα όταν ανακοινωθεί. Η αλήθεια όμως είναι ότι έχει γίνει μια συζήτηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το πιθανότερο είναι να είμαι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία», είπε αρχικά σε μια προσπάθεια να μην το εμφανίσει ως βέβαιο, αλλά ακολούθως έδωσε και λεπτομέρειες:

«Μου αρέσει η επιλογή της περιοχής, ο Νότιος Τομέας της Β’ Αθηνών».

Ο ίδιος είπε ότι από τη στιγμή που δεν υπάρχει ασυμβίβαστο, «παραμένω δημοσιογράφος».

«Εχω τις δικές μου απόψεις. Με τη ΝΔ μοιράζομαι ένα 80% των απόψεών της. Διαφωνώ σε άλλα πράγματα. Μου αρέσει αυτό το κλίμα που υπάρχει. Είναι πολύ “ανοιχτό”, για να μην πω εντελώς ανοιχτό», προσέθεσε, ενώ ανέφερε ότι με τον πρόεδρο της ΝΔ γνωρίζεται εδώ και πολλά χρόνια. «Του είχα πει ότι αν μπορώ να φανώ χρήσιμος θα φανώ», σημείωσε.

Η Πειραιώς αναμένεται να ανακοινώσει τα ψηφοδέλτιά της για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου το αργότερο ως την προσεχή Δευτέρα, αν και ήδη το τελευταίο διάστημα ο κ. Μητσοτάκης έχει παρουσιάσει διακριτές υποψηφιότητες με συναντήσεις και φωτογραφήσεις στο γραφείο του.

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή, έχουν «κλειδώσει» και οι υποψηφιότητες των επίσης δημοσιογράφων Κωνσταντίνου Μπογδάνου στην Α’ Αθήνας και Δημήτρη Μαρκόπουλου στη Β’ Πειραιώς, όπως και του βετεράνου ποδοσφαιριστή (και πρωταθλητή Ευρώπης στο Euro 2004) Τάκη Φύσσα στην Ανατολική Αττική.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...