• Πυρετός (και ζεϊμπέκικο), το Σαββατόβραδο για την Όλγα Γεροβασίλη

    Την Τετάρτη ήταν στο Καραϊσκάκη για να παρακολουθήσει τον Ολυμπιακό με την Άρσεναλ. Την Πέμπτη ακολούθησε το κυβερνητικό προσκλητήριο και παραβρέθηκε στην παράσταση του Λάκη Λαζόπουλου μαζί με τον Πρωθυπουργό και το μισό υπουργικό συμβούλιο. Και η κυβερνητική εκπρόσωπος, ολοκλήρωσε την έντονη κοινωνικά εβδομάδα στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται ο Γιώργος Μαργαρίτης και η Ραλλία Χρηστίδου, χορεύοντας το «Γεννήθηκες για την Καταστροφή».
    Φαίνεται ότι το βεβαρυμένο πρόγραμμα με τις τόσες διαψεύσεις, πιέζει την κυβερνητική εκπρόσωπο, που έχει ανάγκη από χαλάρωση. Και αυτό φάνηκε το βράδυ του Σαββάτου, όπου η Όλγα Γεροβασίλη, ανέβηκε στην πίστα του κέντρου Γραμμές στο Γκάζι και έδειξε τις ικανότητές της στο ζεϊμπέκικο χορεύοντας τρία τραγούδια.
    Σύμφωνα με το protothema.gr, η Ραλλία Χριστίδου ήταν ιδιαίτερα διαχυτική με την Όλγα Γεροβασίλη, καθώς η τραγουδίστρια στις τελευταίες εκλογές, ήταν υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Αθηνών.
    Πάντως, όπως φαίνεται και στο video, κατά τη διάρκεια της bραδιάς, η κυβερνητική εκπρόσωπος ήταν ιδιαίτερα χαλαρή και χαμογελαστή, δέχτηκε με ευχαρίστηση τα λουλούδια με τα οποία την έρραινε η παρέα της ενώ κάποια στιγμή στο τσακίρ κέφι, αγκάλιασε τον Γιώργο Μαργαρίτη επάνω στην πίστα.
    Ζήστε τη χαρά της Όλγας Γεροβασίλη, εδώ:

  • Η Ραχήλ γδύθηκε

    • Rachil
      Η Ραχήλ Μακρή, δείχνει τους ώμους της για καλό σκοπό

    Η ίδια το είχε προαναγγείλει λίγες εβδομάδες πριν, διευκρινίζοντας ότι το κάνει για φιλανθρωπικό σκοπό. Και χθές η περίοδος αναμονής, για όσους είχαν την περιέργεια να δουν την υποψήφια της ΛΑΕ να ποζάρει χωρίς ρούχα, τελείωσε. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος, η πολιτικός-celebrity, θα συμμετέχει μαζί με 58 άλλους επώνυμους στην καθιερωμένη καμπάνια ευαισθητοποίησης για το AIDS, του περιοδικού Downtown. Μια καμπάνια ξεκίνησε το 2006, έγινε κάτι σαν θεσμός μέχρι το 2012 που το περιοδικό διέκοψε την έκδοσή του και επανήλθε φέτος με την επανακυκλοφορία του.
    Η Ραχήλ Μακρή είναι η μόνη εκπρόσωπος της πολιτικής που συμμετέχει στην καμπάνια, αφού ο Γιώργος Αμυράς από το Ποτάμι, ακύρωσε την τελευταία στιγμή, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. Πάντως αν και απουσιάζουν οι πολιτικοί, μεγάλη είναι η συμμετοχή των παρουσιαστών πολιτικών εκπομπών, όπως η Μάρα Ζαχαρέα, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η Άννα Μπουσδούκου.
    Πάντως, δεν έλειψαν τα σχόλια κάποιων που θεωρούν ότι η φωτογράφιση της Ραχήλ Μακρή, είναι ιδιαίτερα «συντηρητική», μάλλον γιατί περίμεναν κάτι πολύ πιο τολμηρό.
    Το συγκεκριμένο τεύχος του περιοδικού Downtown, θα κυκλοφορήσει στις 24 Δεκεμβρίου.

  • Ο Φαήλος αισθάνεται Mad Max

    • Ένα εξάσφαιρο στη σέλα της Harley ονειρεύεται σήμερα το πρωί ο Φαήλος Κρανιδιώτης.
      Ένα εξάσφαιρο στη σέλα της Harley ονειρεύεται σήμερα το πρωί ο Φαήλος Κρανιδιώτης

    Τον ενθουσίασε τόσο η ιδέα, ώστε έσπευσε να την κοινοποιήσει στο Facebook, πρωί-πρωί. Υποδεικνύοντας με το σχόλιο «καλή ιδέα», ότι ένα εξάσφαιρο στη σέλα, αποτελεί ενδεδειγμένο τρόπο να αντιμετωπίζεις ό,τι σε ενοχλεί. Προφανώς, ο φίλος του τέως πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, αισθάνεται μέρος της σύγχρονης Άγριας Δύσης. Και μέσα στη φαντασία του, σαν τιμωρός-εκδικητής, γυρίζει στους δρόμους και αποδίδει δικαιοσύνη. Και αν αναλύσει κανείς αυτόν τον φωτογραφικό τεστοστερονικό χείμαρο λεπτομερώς, θα προσέξει ότι πίσω από τη σέλα βρίσκεται μια τρύπα από σφαίρα. Που σημαίνει ότι μέσα στη φαντασία του Φαήλου Κρανιδιώτη, παίχτηκε μια ολόκληρη οδομαχία, πρίν πατήσει με σκληρό ύφος το κουμπί της κοινοποίησης» στο Facebook

  • Ο «χρησμός» Καραμανλή υπερ Μεϊμαράκη, αναστατώνει τον Άδωνι

    Με τους «κύκλους Καραμανλή» που μετέφεραν τη στήρηξη του πρώην Πρωθυπουργού (και νυν γκουρού της παράταξης) υπέρ του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ως «μοναδικού εγγυητή της ενότητας».
    Ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο Mega, εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος από αυτή την παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού. «Τι σημαίνει ότι μόνο ο Μεϊμαράκης μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα της Νέας Δημοκρατίας; Οι υπόλοιποι δεν είμαστε Νέα Δημοκρατία;», διερωτήθηκε οργισμένος ο Άδωνις. «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Κώστας Καραμανλής έκανε τέτοια δήλωση» συμπλήρωσε.
    Πάντως οι «κύκλοι Καραμανλή», κατάφεραν με τη δημοσιοποίηση του συγκεκριμένου «χρησμού», να πετύχουν ακριβώς το αντίθετο από την ενότητα που υποτίθεται ότι επιδιώκουν, καθώς και μόνο η ιδέα ότι η ιερή αγελάδα της παράταξης στηρίζει κάποιον εκλεκτό έναντι των άλλων, μόνο την ενότητα -υπέρ της οποία κόπτεται- δεν υπηρετεί.

  • Ο κ. Ξυδάκης απαντά στα περί Λαζόπουλου

    • oxi-ksudakis-ki-omws-pige-ston-laki_2.w_l

    Ο Νίκος Ξυδάκης δεν παίρνει πίσω ούτε λέξη από όσα είχε γράψει, κατά το παρελθόν, εναντίον της αισθητικής και του ύφους που αντιπροσωπεύει ο Λάκης Λαζόπουλος. Αντιθέτως, εισάγει τον νεολογισμό του «Texts police», αποδίδοντας δόλο σε όσους έσπευσαν να θυμηθούν τι έγραφε, ως δημοσιογράφος, ο υπουργός που έσπευσε και αυτός, μαζί με το μισό υπουργικό συμβούλιο, στην πρεμιέρα του Λάκη Λαζόπουλου. Τι έγραφε ο κ. Ξυδάκης για τον Λάκη στο μακρινά 2007; Μπορεί να λάμπει και να σπάει τα μηχανάκια της AGB, σαν τελικός Τσάμπιονς Λιγκ, απλά και μόνο βρίζοντας· χλευάζοντας στερεοτυπικά, προβλέψιμα, επιδιώκοντας τα χάχανα και τις μελούρες. Βρίζοντας τους πάντες ― ε, σχεδόν… Μη βρίζοντας ποτέ το φίλαυτο κοινό και τον φίλαυτο Λάκη. Βρίζοντας τους άλλους…

    Και τι απαντά σε όσους θυμήθηκαν τις λέξεις και τις θέσεις του;
    «Προς όσους απολαμβάνουν παλαιότερα κείμενα μου. Αναγνωρίζω τη διαχρονικότητά τους. Και χαίρομαι. Ισχύουν, όπως και όλα τα υπόλοιπα που έγραφα και τα υπενθύμισε εύστοχα η Texts Police. Το συγκεκριμένο κείμενο, εκτός των άλλων, περιγράφει προπάντων και εναργώς τη νεοπαγή χωροφυλακή της “αισθητικής” και της “ορθότητας”, που περιπολεί έτοιμη να ασκήσει βία, στην ξεραΐλα του ακραίου κέντρου».

    Κοινώς για τη «χωροφυλακή», την «texts police» έγραφε από τότε, απλώς ο Λάκης ήταν μόνο η αφορμή.

  • Το βαρύ ζεϊμπέκικο (και) του Παναγιώτη Λαφαζάνη

    lafazanisΗ πρόσκληση για τα εγκαίνια των γραφείων της Λαϊκής Ενότητας στη Νέα Σμύρνη την Παρασκευή, έγραφε ότι «θα ακολουθήσει συζήτηση με γλέντι». Και επειδή σύμφωνα με τη φιλοσοφία του ΛΑΕ, την εποχή των μνημονίων, δε νοείται γλέντι χωρίς πόνο, το ενδεδειγμένο φινάλε δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από ένα βαρύ ζεϊμπέκικο για τον αρχηγό. Εξάλλου, όπως έλεγαν και οι παρευρισκόμενοι, «εμείς (σε αντίθεση προφανώς με τον ΣΥΡΙΖΑ), σκύβουμε μόνο στο ζεϊμπέκικο».

Αβαβάς



text
  • Βασικά είναι και αργία και απεργία, ό,τι βολεύει


    1 Μαΐου 2024, 09:52