226
Η 53χρονη (αριστερά) σε πλάνο από το TV Star | Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Αποφυλακίστηκε η 53χρονη καθαρίστρια

Protagon Team Protagon Team 28 Νοεμβρίου 2018, 20:46
Η 53χρονη (αριστερά) σε πλάνο από το TV Star
|Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Αποφυλακίστηκε η 53χρονη καθαρίστρια

Protagon Team Protagon Team 28 Νοεμβρίου 2018, 20:46

Αποφυλακίστηκε η καθαρίστρια στην οποία είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 10 ετών επειδή παραποίησε το απολυτήριο του δημοτικού για να διοριστεί στο Δημόσιο.

Την απόφαση έλαβε νωρίτερα το Εφετείο Λάρισας, κατόπιν εισαγγελικής παρέμβασης, έως ότου εκδικαστεί η υπόθεση στον Άρειο Πάγο και λόγω της ψυχολογικής κατάστασης της 53χρονης και προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει ο σύζυγός της.

Το μεσημέρι της Τρίτης, η 53χρονη γυναίκα εξήλθε από τις φυλακές του Ελαιώνα στη Θήβα.

Ο συνήγορος της 53χρονης, Γιώργος Σινέλης, εμφανώς ικανοποιημένος από την απόφαση του δικαστηρίου εξέφρασε την αισιοδοξία και την ελπίδα του ότι και ο Άρειος Πάγος θα κάνει δεκτό το αίτημα αναίρεσης που έχει ασκηθεί.

Μετά την αποφυλάκισή της η καθαρίστρια ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους που δημοσιοποίησαν την ιστορία της, αλλά και όλο τον κόσμο που τη στήριξε ψυχολογικά σε αυτή την περιπέτεια.

Από την πλευρά της, η κόρης της, δήλωσε ευχαριστημένη από την απόφαση του δικαστηρίου, αλλά και του κόσμου που συμπαραστάθηκε στην οικογένειά της, για να προσθέσει πως ανυπομονεί να δει από κοντά τη μητέρα της.

Η γυναίκα είχε παραποιήσει το απολυτήριο της αναγράφοντας ότι είχε τελειώσει και τη ΣΤ’ τάξη, ενώ διέκοψε στην Ε΄τάξη. Αυτό συνέβη το 1996 και έκτοτε εργάστηκε ως καθαρίστρια επί 20 χρόνια. Η ίδια ζήτησε συγγνώμη για την πράξη της, ευχαρίστησε τον κόσμο για την μεγάλη συμπαράσταση και δήλωσε ότι είχε προβεί στην πράξη αυτή προκειμένου να βρει δουλειά και να μπορέσει να θρέψει τα παιδιά της.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...