461
Ο Μπραντ Πιτ και η Μαριόν Κοτιγιάρ στα γυρίσματα του φιλμ «Allied» | Paramount Pictures

Απατάει ο Μπραντ Πιτ την Αντζελίνα με τη Μαριόν Κοτιγιάρ;

Protagon Team Protagon Team 7 Μαΐου 2016, 09:13
Ο Μπραντ Πιτ και η Μαριόν Κοτιγιάρ στα γυρίσματα του φιλμ «Allied»
|Paramount Pictures

Απατάει ο Μπραντ Πιτ την Αντζελίνα με τη Μαριόν Κοτιγιάρ;

Protagon Team Protagon Team 7 Μαΐου 2016, 09:13

Κατ’ αρχάς τα δεδομένα: Ο Μπραντ Πιτ και η Μαριόν Κοτιγιάρ παίζουν μαζί στην ταινία με τίτλο «Allied» του οσκαρικού σκηνοθέτη Ρόμπερτ Ζεμέκις. H ταινία θα βγει στις αίθουσες τον προσεχή Νοέμβριο – για την ώρα έχει πάρει ημερομηνίες μόνο στις ΗΠΑ και στη Γαλλία, λογικό.

Πρόκειται για μια αμερικανική παραγωγή και το σενάριο βασίζεται στην αληθινή ιστορία δύο πρακτόρων, που γνωρίζονται το 1942 στην Καζαμπλάνκα και ερωτεύονται κατά τη διάρκεια αποστολής: πρέπει να σκοτώσουν έναν γερμανό αξιωματικό.

Η ταινία πρέπει να είναι ωραία και αυτόν τον μήνα γίνονται τα γυρίσματα στην Καζαμπλάνκα και στις Καναρίους Νήσους. Κάπου εκεί λοιπόν μεταξύ σεναρίου και κινηματογραφικής ατμόσφαιρας, άρχισε να διαδίδεται η φήμη.

allied-e1460439975236
Πιτ και Κοτιγιάρ – και ένα βρέφος – στα γυρίσματα της νέας ταινίας τους με τίτλο «Allied»

Πόσο πιστευτό είναι κάτι τέτοιο; Ο Πιτ με την Κοτιγιάρ και εγκαταλείπει την Αντζελίνα; Ως ζευγάρι οι Μπραντζελίνα αλληλοϋποστηρίζονται και δείχνουν πολύ αγαπημένοι, έχουν και έξι παιδιά μαζί.

Από την άλλη όμως κι ο δικός τους έρωτας πριν από περίπου 10 χρόνια σε ταινία δεν είχε αναπτυχθεί; Θυμάστε το «Κύριος και Κυρία Σμιθ» και το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει; Εκείνη την εποχή ο Πιτ ήταν ακόμα παντρεμένος με την Τζένιφερ Ανιστον…

1a5a1b90-10eb-0132-70c2-0add9426c766

Πιτ και Τζολί στα γυρίσματα της ταινίας «Ο κύριος και η κυρία Σμιθ» το 2005

Πολλοί μπορούν να υποθέσουν ότι ένα φημολογούμενο ειδύλλιο μπορεί να λειτουργήσει ως διαφημιστικό τέχνασμα. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει στο Χόλιγουντ ούτε και η τελευταία. Οταν δεν έχεις πολλά να πεις για ένα φιλμ, στήνεις μια (παράνομη) σχέση μεταξύ των πρωταγωνιστών για να εξάψεις το ενδιαφέρον του κοινού και να γίνει γνωστό το έργο – καλή ώρα.

HOLLYWOOD, CA - JANUARY 16:  Actress Angelina Jolie attends the premiere of DreamWorks Animation and Twentieth Century Fox's "Kung Fu Panda 3" at the TCL Chinese Theatre on January 16, 2016 in Hollywood, California.  (Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

Η Αντζελίνα Τζολί σε πρόσφατη εμφάνισή της φανερά αδυνατισμένη. Οι φήμες λένε ότι η απώλεια των κιλών οφείλεται στη μελαγχολία (Alberto E. Rodriguez/Getty Images/Ideal Images)

Από την άλλη όμως, το κουτσομπολιό φουντώνει, οι στήλες των ταμπλόιντ οργιάζουν. Το τελευταίο νέο, είναι ότι η Αντζελίνα Τζολί χάνει διαρκώς κιλά από τη λύπη της για το ειδύλλιο του συζύγου της, ένα σκανδαλοθηρικό έντυπο είπε ότι η 41χρονη σταρ ζυγίζει πλέον 79 λίβρες (έπεσε κάτω από το όριο των 80), δηλαδή λιγότερο από 40 κιλά!

2010-Les-petits-mouchoirs_max1024x768
Κανέ και Κοτιγιάρ στα γυρίσματα της ταινίας «Μικρά, αθώα ψέμματα» (2010). Την ταινία σκηνοθέτησε ο Κανέ

Μέχρι στιγμής, για τον σύντροφο της Κοτιγιάρ, γάλλο ηθοποιό και σκηνοθέτη Γκιγιόμ Κανέ, δεν έχει γραφτεί το παραμικρό. Προφανώς αυτός δεν πουλάει τόσο πολύ…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...