230
Φωτογραφία από τη συνάντηση της κυρίας Αγγελοπούλου με τον Αλέξη Τσίπρα τον Νοέμβριο του 2014 | INTIMEnews

Αλέξης (Τσίπρας) και Γιάννα (Αγγελοπούλου) πέντε χρόνια μετά

Protagon Team Protagon Team 6 Νοεμβρίου 2019, 14:55
Φωτογραφία από τη συνάντηση της κυρίας Αγγελοπούλου με τον Αλέξη Τσίπρα τον Νοέμβριο του 2014
|INTIMEnews

Αλέξης (Τσίπρας) και Γιάννα (Αγγελοπούλου) πέντε χρόνια μετά

Protagon Team Protagon Team 6 Νοεμβρίου 2019, 14:55

Γιάννα Αγγελοπούλου και Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκαν ξανά, πέντε ολόκληρα χρόνια μετά το πρώτο τετ α τετ τους το 2014, όταν η κυρία Αγγελοπούλου δήλωνε αντισυστημική και έτοιμη να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Κουμουνδούρου και αντικείμενο της ήταν η συγκρότηση της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» που συστάθηκε με το άρθρο 114 του ν. 4622/2019, εν όψει της συμπλήρωσης 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης.

Σε κάθε περίπτωση η συνάντηση Τσίπρα – Αγγελοπούλου ήρθε να αναθερμάνει κάπως στις σχέσεις τους που είχαν «παγώσει» μετά την άρνηση της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ να ανανεωθεί το διπλωματικό διαβατήριο που κατείχε η κυρία Αγγελοπούλου ως πρέσβειρα εκ προσωπικοτήτων και την επακόλουθη αιχμηρή ανακοίνωση παραίτησής της από τη τιμητική αυτή θέση έπειτα από 19 ολόκληρα χρόνια.

Κατά πληροφορίες, η Γιάννα Αγγελοπούλου εξέφρασε την επιθυμία της για την παρουσία προσωπικοτήτων στην Επιτροπή από τον ευρύτερο χώρο της Αριστεράς, ζητώντας τη συμβολή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να είναι καταφατική η απάντηση όσων δεχθούν την πρόσκλησή της.

Αβρότητες τύπου «ο Αλέξης Τσίπρας έρχεται έχοντας μαζί του την καρδιά και τις ελπίδες του ελληνικού λαού», όπως τον Σεπτέμβριο του 2015 κατά την παρουσίαση του τότε πρωθυπουργού από την κυρία Αγγελοπούλου στο συνέδριο του Ιδρύματος Κλίντον, δεν ακούστηκαν, καθώς από τότε «έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι»…

Το μεσημέρι της Τρίτης η Γιάννα Αγγελοπούλου είχε αντίστοιχη  συνάντηση με την Φώφη Γεννηματά στο γραφείο της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής στη Βουλή.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...