220
Σκηνή από το βίντεο κλιπ | youtube

Αυτό είναι το βίντεο κλιπ της «δολοφονίας» του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν

Protagon Team Protagon Team 26 Δεκεμβρίου 2017, 23:00
Σκηνή από το βίντεο κλιπ
|youtube

Αυτό είναι το βίντεο κλιπ της «δολοφονίας» του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν

Protagon Team Protagon Team 26 Δεκεμβρίου 2017, 23:00

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι αποκαλύψεις εδώ και εβδομάδες για το σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον μεγαλοπαραγωγό κινηματογραφικών ταινιών του Χόλυγουντ, Χάρβεϊ Γουάινσταϊν.

Από την ημέρα που ξέσπασε το σκάνδαλο με τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, κανείς δεν θέλει να βρίσκεται… οπουδήποτε κοντά του. Ωστόσο ένα νέο βίντεο κλιπ όχι απλά… καταπιάνεται με το ζήτημα, αλλά το πάει κι ένα βήμα παραπάνω!

Συγκεκριμένα, στο βίντεο πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός Ντάστιν Ντάιμοντ, ο οποίος υποδύεται τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν. Και το τέλος… δεν είναι καλό.

Κι αυτό διότι εμφανίζεται να δολοφονείται!

Το τραγούδι των TENLo ονομάζεται «kill all the things». Το βίντεο ξεκινά δείχνοντας μια καλόγρια. Στην συνέχεια εμφανίζεται ο υποτιθέμενος Χάρβεϊ Γουάινσταϊν να βγαίνει από ένα αυτοκίνητο και να μπαίνει σε ένα ξενοδοχείο.

Σε ένα δωμάτιο περιμένει ήδη μια εντυπωσιακή μελαχρινή γυναίκα, η οποία στην αρχή πίνει αρκετά χάπια μαζί με κρασί. Σα να μοιάζει να προσπαθεί να πάρει… θάρρος γι’ αυτό που θα ακολουθήσει.

Ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν εμφανίζεται να κάνει χρήση κοκαΐνης και να πίνει στο μπαρ του ξενοδοχείου, μέχρι που η γυναίκα τον πλησιάζει και τον οδηγεί στο δωμάτιό της, κρατώντας πάντα στα χέρια της έναν σταυρό.

Εκεί οι δυο τους επιδίδονται σε σεξουαλικές περιπτύξεις και ξαφνικά η γυναίκα τον μαχαιρώνει με μανία!

Τα πλάνα είναι… σοκαριστικά ζωντανά, με τη γυναίκα να έχει στο πρόσωπό της κηλίδες αίματος, ενώ υπάρχουν και πλάνα που δείχνουν τον παραγωγό να δέχεται μαχαιριές στο στομάχι.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...