398
Γιάννης Ραγκούσης (αριστερά) και Φώφη Γεννηματά (δεξιά) στο debate του περασμένου Νοεμβρίου για την ανάδειξη του επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ | INTIMEnews

Eκτός ΚΙΝΑΛ ο Ραγκούσης – «Συμπεριφέρεται ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ»

Protagon Team Protagon Team 3 Ιουλίου 2018, 14:11
Γιάννης Ραγκούσης (αριστερά) και Φώφη Γεννηματά (δεξιά) στο debate του περασμένου Νοεμβρίου για την ανάδειξη του επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ
|INTIMEnews

Eκτός ΚΙΝΑΛ ο Ραγκούσης – «Συμπεριφέρεται ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ»

Protagon Team Protagon Team 3 Ιουλίου 2018, 14:11

Η νέα επίθεση που εξαπέλυσε κατά της Φώφης Γεννηματά οδήγησε τον Γιάννη Ραγκούση στην πόρτα της εξόδου από το ΚΙΝΑΛ, με μία σκληρή δήλωση του Παύλου Χρηστίδη που τον κατηγόρησε ότι εδώ και καιρό δεν κάνει τίποτα άλλο παρά από το να συμπεριφέρεται ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ  ο πρώην  υπουργός έκανε λόγο για βαθιά «αντιδημοκρατική σοκαριστική απόφαση» της Φώφης Γεννηματά αναφορικά με τη στάση του Κινήματος Αλλαγής για το Σκοπιανό. «Ασκώ κριτική γιατί δεν έπρεπε να πάρει αυτή τη θέση η κυρία Γεννηματά και μάλιστα κόντρα στην πλειοψηφία του Πολιτικού Συμβουλίου (…) Ηγείται αλλά λευκή επιταγή δεν έχει πάρει από κανέναν, νικήτρια των εκλογών είναι, αλλά την επέλεξε το 42%, όχι το 58%, άρα είναι μια μεγάλη μειοψηφία…», σημείωσε με νόημα και κατηγόρησε την επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ ότι «κατήργησε το όργανο (του Πολιτικού Συμβουλίου), επειδή μόνο και μόνο διαφώνησε μαζί της».

«Νιώθω οργή για όσα συμβαίνουν στο Κίνημα Αλλαγής και για αυτά ευθύνεται η ίδια η κυρία Γεννηματά», δήλωσε ευθέως ο Γιάννης Ραγκούσης συνεχίζοντας σε υψηλούς τόνους την επίθεσή του στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ.

Στο ερώτημα αν θα πάει στον ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε ότι παραμένει στο ΚΙΝΑΛ, με στόχο να αποτρέψει τη σύμπλευση του Κινήματος με τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη: «Πώς να με δείτε στον ΣΥΡΙΖΑ; Είμαι και παραμένω στο Κίνημα Αλλαγής και αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έρθουμε σε επαφή με τη βάση μας, από την οποία έχουμε αποκοπεί ειδικά όσο υπό την ηγεσία της κας Γεννηματά πηγαίνουμε προς τον κ. Μητσοτάκη…».

Αμεση ήταν αντίδραση του εκπροσώπου της κυρίας Γεννηματά, Παύλου Χρηστίδη, που απάντησε με σκληρή γλώσσα σε όσα είπε ο πρώην υπουργός, θέτοντας τον ουσιαστικά εκτός ΚΙΝΑΛ. «Εδώ και καιρό στο Κίνημα Αλλαγής δεν ασχολούμαστε με τον κ. Ραγκούση όπως και εκείνος δεν ασχολείται με το Κίνημα Αλλαγής. Έχει κάνει την επιλογή του και συμπεριφέρεται ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ», παρατήρησε χαρακτηριστικά.

Η δήλωση του Χρηστίδη δεν έμεινε αναπάντητη από την πλευρά του πρώην υπουργού, ο οποίος με ανάρτησή του στο Twitter επέμεινε ότι κανείς δεν μπορεί να τον διώξει από το ΚΙΝΑΛ.

«Αγαπητή Φώφη, απαντώντας στην ανακοίνωσή σου θα ήθελα σε παρακαλώ να κατανοήσεις ότι δεν συμπεριφέρομαι ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ως μέλος της ΚΠΕ του ΚΙΝΑΛ-στο οποίο παραμένω- απλώς αρνούμαι να με καταστήσεις κι εμένα υπάλληλο του κ.Βαγγέλη Μαρινάκη και υπεργολάβο του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη», ήταν το καυστικό του σχόλιο στο Twitter.

Δεν διαγράφουμε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε με τη σειρά του και ισχυρή δόση ειρωνείας, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...