302
Ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος. Καμία σχέση με τα Σκόπια, λέει, η συνέντευξη Τύπου... | SOOC

Το γυρίζουν οι ΑΝΕΛ: Για «ζητήματα του κόμματος» η συνέντευξη Καμμένου

Protagon Team Protagon Team 12 Ιουνίου 2018, 09:55
Ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος. Καμία σχέση με τα Σκόπια, λέει, η συνέντευξη Τύπου...
|SOOC

Το γυρίζουν οι ΑΝΕΛ: Για «ζητήματα του κόμματος» η συνέντευξη Καμμένου

Protagon Team Protagon Team 12 Ιουνίου 2018, 09:55

Μπροστά στον κίνδυνο να συμβεί κάποιο ατύχημα και να… ρίξουν την κυβέρνηση, οι Ανεξάρτητοι Ελληνες έσπευσαν να διευκρινίσουν αργά τη νύχτα ότι η έκτακτη συνέντευξη Τύπου που ανακοίνωσε ο Πάνος Καμμένος για την Τρίτη, αφορά τελικά «ζητήματα του κόμματος». Μια εντυπωσιακή υποβάθμιση της σημασίας της, δηλαδή, καθώς με την ανακοίνωσή της το βράδυ της Δευτέρας, λίγη ώρα αφότου είχε γνωστοποιηθεί η τηλεφωνική επικοινωνία Αλέξη Τσίπρα και Ζόραν Ζάεφ και η κυοφορούμενη συμφωνία για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ, άπαντες προεξόφλησαν ότι η παρέμβαση του υπουργού Αμυνας θα είχε να κάνει με τις εξελίξεις στο Σκοπιανό.

Ασφαλώς κανείς δεν μπορεί να απαγορεύσει σε κάποιον να ρωτήσει τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ τι θα πράξει το κόμμα του όταν έρθει η συμφωνία και θα φέρει το όνομα «Μακεδονία». Αλλά με τη διευκρίνιση των Ανεξ. Ελλήνων αποδραματοποιείται η σπουδαιότητα της συνέντευξης Τύπου και ξαφνικά αφορά θέματα εσωτερικής λειτουργίας ενός κόμματος με εννέα βουλευτές…

Ο υπουργός Αμυνας μένει λοιπόν στην αγαπημένη θέση του, μολονότι εκτιμά ότι η παράδοση του ονόματος «Μακεδονία» συνιστά εθνική ήττα, Και θα μιλήσει για… ζητήματα του κόμματος, ίσως την αναβάθμιση της μαχητικής στα τηλεοπτικά πάνελ Μανταλένας Παπαδοπούλου.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, θέλησε να δώσει τη δική του εκτίμηση για τη στάση του κ. Καμμένου, με ένα μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter:

«Επειδή ακούω σχόλια στα πρωινά για την ΣΤ Καμμένου κλπ θέλω να σας πω την εκτίμησή μου. Ο Καμμένος δεν μπορεί να αφήσει την καρέκλα του Υπουργού Αμύνης, ζει το όνειρο της ζωής του. Ούτε η Μακεδονία ούτε τίποτε δεν θα τον οδηγούσε στο να ρίξει την Κυβέρνηση. Μην ασχολείστε», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Αργότερα, σε τηλεοπτική παρέμβασή του στον ΣΚΑΪ, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είπε ότι αν ο κ. Καμμένος θεωρεί ότι η συμφωνία με την ΠΓΔΜ είναι εθνική ήττα θα πρέπει να ρίξει την κυβέρνηση, αλλά, εκτίμησε, δεν θα το κάνει.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...