293
Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο στη σκηνή των Tony, τη στιγμή που λέει ευθαρσώς: «Δεν ισχύει πια το σύνθημα “κάτω ο Τραμπ”. Να πάει να γαμ…θεί ο Τραμπ!» | REUTERS/Lucas Jackson

Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο live στα Tony: «Να πάει να γαμ…θεί ο Τραμπ!»

Protagon Team Protagon Team 11 Ιουνίου 2018, 10:07
Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο στη σκηνή των Tony, τη στιγμή που λέει ευθαρσώς: «Δεν ισχύει πια το σύνθημα “κάτω ο Τραμπ”. Να πάει να γαμ…θεί ο Τραμπ!»
|REUTERS/Lucas Jackson

Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο live στα Tony: «Να πάει να γαμ…θεί ο Τραμπ!»

Protagon Team Protagon Team 11 Ιουνίου 2018, 10:07

Πόσο εύκολο είναι να διαολοστείλεις τον πρόεδρο της χώρας σου. Ιδιωτικά είναι απλό· όταν όμως βρίσκεσαι επί σκηνής και σε βλέπουν εκατομμύρια ζωντανά από τις τηλεοράσεις τους; Τότε πρέπει να είσαι ο Ρόμπερτ ντε Νίρο. Ο οποίος παρουσιάζοντας τα θεατρικά βραβεία Tony το βράδυ της Κυριακής στη Νέα Υόρκη, δεν δίστασε να πει:

«Θέλω να σας πω ένα πράγμα. Να πάει να γαμ…θεί ο Τραμπ». Και στη συνέχεια επανέλαβε: «Δεν ισχύει πια το σύνθημα “κάτω ο Τραμπ”. Να πάει να γαμ…θεί ο Τραμπ!».

Μπορεί κάποιοι να σοκαρίστηκαν, παρακολουθώντας την τελετή από την τηλεόραση, όμως το κοινό στο περίφημο Radio City της Νέας Υόρκης σηκώθηκε όρθιο και καταχειροκρότησε τον πιο διάσημο πλέον επικριτή του 45ου προέδρου των ΗΠΑ, άλλωστε ο κόσμος του θεάματος και του πνεύματος ουδέποτε συμπάθησε τον Τραμπ.

2018-06-11T024511Z_1932690747_HP1EE6B07NBV8_RTRMADP_3_AWARDS-TONYS

Το CBS, που μετέδιδε ζωντανά τη βραδιά των θεατρικών βραβείων προσπάθησε να λογοκρίνει τον Ντε Νίρο, βάζοντας το γνωστό «μπιμπ» πάνω στο επίμαχο «fuck», αλλά τα όσα είπε ο θρύλος του Χόλιγουντ έγιναν αμέσως viral μέσω των social media.

Ο Ντε Νίρο δεν είναι η πρώτη φορά που προσβάλει τον Τραμπ. Εχει εξηγήσει «το να μένεις σιωπηλός απέναντι σε έναν τέτοιο ρατσιστή και κακό πρόεδρο σημαίνει ότι τον στηρίζεις». Ετσι δεν μένει σιωπηλός, τουναντίον τον βρίζει όπου σταθεί και όπου βρεθεί.

Μόλις πριν από τρεις ημέρες ο 74χρονος ηθοποιός είχε πει σε μαθητές σε ένα λύκειο στο Μανχάταν ότι ο πρόεδρος της χώρας τους είναι ένας «προμηθευτής ανοησίας» (με πιο αγοραίες λέξεις).

Πολυβραβευμένος ηθοποιός και ιδιοκτήτης της αυτοκρατορίας των εστιατορίων «Nobu», ο Nτε Νίρο έχει δηλώσει ότι έχει αποκλείσει τον πρόεδρο από όλα τα μαγαζιά της αλυσίδας ακόμα και αυτό στην Ουάσιγκτον.

Μόλις τον περασμένο Μάρτιο αποκάλεσε δημοσίως τον Τραμπ «ηλίθιο» και άτομο που «δεν έχει καμία αίσθηση ανθρωπιάς ή συμπόνιας». Απλώς τώρα το απογείωσε!

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...