236
Ο Γιουέρι Μουσεβένι | wikipedia commons

Πρόεδρος Ουγκάντα: «Οχι στο στοματικό σεξ – Το στόμα είναι για να τρώμε»

Protagon Team Protagon Team 18 Απριλίου 2018, 21:59
Ο Γιουέρι Μουσεβένι
|wikipedia commons

Πρόεδρος Ουγκάντα: «Οχι στο στοματικό σεξ – Το στόμα είναι για να τρώμε»

Protagon Team Protagon Team 18 Απριλίου 2018, 21:59

Ο πρόεδρος της Ουγκάντα, Γιουέρι Μουσεβένι, είναι ο άνθρωπος ο οποίος οδήγησε χιλιάδες ανθρώπους να βγουν στους δρόμους και να διαδηλώσουν υπέρ του και υπέρ του νόμου με τον οποίο απαγορεύει τη δημόσια εκδήλωση της ομοφυλοφιλίας στη χώρα.

Ο ίδιος μάλιστα, σύμφωνα με την Daily Mail, ζητά από τους πολίτες της χώρας του να καταγγέλλουν όποιον είναι ομοφυλόφιλος και εκφράζεται δημοσίως, ενώ διώκει ποινικά όσους γκέι συλληφθούν επ’ αυτοφώρω.

Στην πιο πρόσφατη ομιλία του, προειδοποίησε πως οι Δυτικοί προσπαθούν να αλλοιώσουν τα χρηστά ήθη της χώρας του, λέγοντας πως οι «ξένοι» προσπαθούν να πείσουν τους κατοίκους της Ουγκάντα να προβαίνουν σε στοματικό σεξ.

«Το στόμα είναι για να τρώμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο αμφιλεγόμενος πρόεδρος της Ουγκάντα και συνέχισε: «Αν βάλεις το στόμα σου εκεί μπορεί να γεμίσεις σκουλήκια, που θα μπουν στο στομάχι σου», σημείωσε ο ίδιος.

«Ας επωφεληθώ της ευκαιρίας για να προειδοποιήσω δημοσίως τον λαό μας για τις εσφαλμένες πρακτικές που προωθούν ορισμένοι από τους ξένους. Μια από αυτές είναι αυτό που αποκαλούν στοματικό σεξ. Το στόμα είναι για να τρώμε, όχι για σεξ. Ξέρουμε που ταιριάζουν τα γεννητικά όργανα».

Παρουσιάζοντας τότε τον νόμο του 2014 κατά της ομοφυλοφιλίας, ο Μουσεβένι είχε υποστηρίξει ξανά ότι το στοματικό σεξ μπορεί να προκαλέσει μολύνσεις. «Αν βάλεις το στόμα σου εκεί μπορεί να γεμίσεις σκουλήκια, που θα μπουν στο στομάχι σου, γιατί -το στόμα- είναι το λάθος σημείο”, είχε τονίσει και τότε.
Αν μη τι άλλο, είναι σταθερός στις απόψεις του!

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...