155
O Μιχάλης Καριώτογλου φέρεται να έδωσε τέλος στη ζωή του | ΑΠΕ

Γιατί αυτοκτόνησε ο πρόεδρος της SingularLogic;

Protagon Team Protagon Team 1 Απριλίου 2018, 09:20
O Μιχάλης Καριώτογλου φέρεται να έδωσε τέλος στη ζωή του
|ΑΠΕ

Γιατί αυτοκτόνησε ο πρόεδρος της SingularLogic;

Protagon Team Protagon Team 1 Απριλίου 2018, 09:20

Θρήνο στον επιχειρηματικό κόσμο σκόρπισε η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του προέδρου της SingularLogic, Μιχάλης Καριώτογλου. Επρόκειτο για έναν επιτυχημένο επιχειρηματία και η εταιρεία του θεωρείτο από τις πρωτοπόρους στον τομέα του λογισμικού στη χώρα μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Καριώτογλου αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό σοβαρό πρόβλημα υγείας, με αποτέλεσμα να περιπέσει σε κατάθλιψη, κάτι που όπως φαίνεται τον οδήγησε στην απόφαση να θέσει τέλος στη ζωή του.

Oπως έγινε γνωστό, ο πρόεδρος της SingularLogic αυτοπυροβολήθηκε, το πρωί του Σαββάτου, μέσα στο σπίτι του στο Ψυχικό, με τα μέλη της οικογένειάς του να ακούν τον πυροβολισμό και να τον βρίσκουν νεκρό στη συνέχεια.

Ο Μιχάλης Καριώτογλου ήταν πρόεδρος της SingularLogic, ενώ υπήρξε ιδρυτικό μέλος της εταιρείας «Singular A.E.» από το 1984 και βασικό στέλεχος της εταιρείας διατελώντας διευθυντής Τεχνικής Διεύθυνσης και διευθυντής Έρευνας & Ανάπτυξης.

Ήταν κάτοχος πτυχίου B.Sc. Electronic Engineering του Chelsea College και πτυχίου M.Sc. Communications Engineering από το Imperial College of Science and Technology.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...