294
Ο Αδ. Γεωργιάδης στη Βουλή. Υπόσχεται σόου με στοιχεία στην προανακριτική | Nikos Libertas / SOOC

Γεωργιάδης: Ηθικός αυτουργός ο Τσίπρας – θα δείξω στοιχεία και θα κλαίνε

Protagon Team Protagon Team 10 Φεβρουαρίου 2018, 09:22
Ο Αδ. Γεωργιάδης στη Βουλή. Υπόσχεται σόου με στοιχεία στην προανακριτική
|Nikos Libertas / SOOC

Γεωργιάδης: Ηθικός αυτουργός ο Τσίπρας – θα δείξω στοιχεία και θα κλαίνε

Protagon Team Protagon Team 10 Φεβρουαρίου 2018, 09:22

Για τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Αδωνι Γεωργιάδη, δεν υπάρχει αμφιβολία. Πίσω από την υπόθεση της Νovartis και την εμπλοκή 10 πολιτικών προσώπων —όλων αντιπάλων των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ— βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας. Ο κ. Γεωργιάδης δεν δίστασε το πρωί του Σαββάτου να χαρακτηρίσει τον Πρωθυπουργό ως ηθικό αυτουργό της υπόθεσης Novartis, τονίζοντας πως έχει βάσιμες υπόνοιες ότι αυτός οργάνωσε όλη αυτή τη σκευωρία.

Δεν είναι κάτι καινούργιο βέβαια. Από την περασμένη Τετάρτη δήλωνε ότι η όλη ιστορία είναι «στημένη από τον κ. Τσίπρα». Απλώς τώρα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ πρόσθεσε νέες πινελιές στην επιχειρηματολογία του, με επιθέσεις και κατά της εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη.

«Το ποινικό μητρώο του κ Τσίπρα είναι λευκό τώρα, ας μην βιάζεται γιατί ο ίδιος οργάνωσε τη σκευωρία της Novartis. Αν πάτε στην ομιλία του κ Tσίπρα τον Φεβρουάριο του 2017 αυτά που έλεγε τα λεν στις καταθέσεις τους λέξη προς λέξη οι μάρτυρες», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, μία από τις πολλές που έχει δώσει τις τελευταίες ημέρες λόγω της εμπλοκής του στη δικογραφία για τις πρακτικές και τις μίζες του φαρμακευτικού κολοσσού.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ παράλληλα ανεπίτρεπτο το αίτημα που διατύπωσε η εισαγγελέας Διαφθοράς. «Η κυρία Τουλουπάκη έχει στείλει χαρτί στο FBI αίτημα να κάνει έρευνα για τους υπουργούς λες και έχει δικαίωμα ως εισαγγελέας να κάνει κάτι τέτοιο», τόνισε.

«Η κυρία Τουλουπάκη έχει προχωρήσει στην αποστολή στη Βουλή ενός φακέλου που είναι εντελώς άκυρος. Υποβλήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου ενώ το σύνταγμα λέει αμελλητί και η πρώτη κατάθεση έγινε στις 6 Νοεμβρίου», σημείωσε επιπλέον.

Διερωτήθηκε πώς γίνεται σε μια μυστική έρευνα με πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων να έχουν διαρρεύσει όλα αυτά και να κάνουν οι υπουργοί αναρτήσεις στο διαδίκτυο.

«Επειδή αποφάσισε ο ΣΥΡΙΖΑ να ανοίξει το κεφάλαιο φάρμακα, θα τους λιώσω. Θα δείξω τα στοιχεία που έχω στην προανακριτική και θα κλαίνε» προειδοποίησε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...