363
«Δεν θα τους αφήσω σε χλωρό κλαρί. Εγώ είμαι καθαρός και την υπόληψή μου την έχω ψηλά. Δεν είμαι Τσίπρας... Δεν πρόκειται να ησυχάσω αν δεν τους κλείσω πρώτα φυλακή», διεμήνυσε ο Αδωνις Γεωργιάδης | ΙΝΤΙΜΕnews

Αδωνις: Στημένη από Τσίπρα η Novartis – Δεν θα ησυχάσω αν δεν τους κλείσω φυλακή [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 7 Φεβρουαρίου 2018, 13:30
«Δεν θα τους αφήσω σε χλωρό κλαρί. Εγώ είμαι καθαρός και την υπόληψή μου την έχω ψηλά. Δεν είμαι Τσίπρας... Δεν πρόκειται να ησυχάσω αν δεν τους κλείσω πρώτα φυλακή», διεμήνυσε ο Αδωνις Γεωργιάδης
|ΙΝΤΙΜΕnews

Αδωνις: Στημένη από Τσίπρα η Novartis – Δεν θα ησυχάσω αν δεν τους κλείσω φυλακή [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 7 Φεβρουαρίου 2018, 13:30

Αστραψε και βρόντηξε ο Αδωνις Γεωργιάδης για την υπόθεση Novartis, προβαίνοντας σε σοβαρότατες καταγγελίες και δηλώσεις για τον Πρωθυπουργό και τους υπουργούς του.

Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μίλησε ανοικτά για στημένη υπόθεση από τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ διερωτήθηκε για τα αντανακλαστικά της Δικαιοσύνης μετά τη δημόσια παραδοχή του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη ότι γνωρίζει ποιοι είναι οι μάρτυρες στη δικογραφία και πώς υποχρεώθηκαν να καταθέσουν!

«Ο Τσίπρας είναι ο ενορχηστρωτής. Έστησε την υπόθεση με βραχίονα τον Παπαγγελόπουλο και ελπίζω να μην έχει εμπλοκή ο κ. Κοντονής», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης αποκαλύπτοντας ότι ήδη έχει αποστείλει προσωπικά μηνύματα στον υπουργό Δικαιοσύνης για το θέμα και βρίσκεται εν αναμονή της απάντησής του.

«Δεν θα τους αφήσω σε χλωρό κλαρί. Έκαναν το λάθος της ζωής τους. Εγώ είμαι καθαρός και την υπόληψή μου την έχω ψηλά. Δεν είμαι Τσίπρας… Δεν πρόκειται να ησυχάσω αν δεν τους κλείσω πρώτα φυλακή», ήταν η δήλωσή του που προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής, όμως, τον ενημέρωσε ότι προς το παρόν το μόνο που έχει διαμηνύσει ο υπουργός, είναι ότι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ θα πρέπει να ετοιμάζει την υπερασπιστική του γραμμή. «Αυτό και θα κάνω» ήταν η αντίδραση του κ. Γεωργιάδη, ο οποίος παράλληλα ζήτησε την την άρση της ανωνυμίας των μαρτύρων της Novartis που με τις καταθέσεις τους εμπλέκουν τον ίδιο και άλλα πολιτικά πρόσωπα κατηγορώντας τους για χρηματισμό.

Σε κάθε περίπτωση, υπογράμμισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, η διαδικασία έχει παραβιαστεί και απευθύνοντας έκκληση για άμεση αντίδραση από την πλευρά της Δικαιοσύνης, κάλεσε την εισαγγελέα Διαθφοράς Ελένη Τουλουπάκη να δώσει στη δημοσιότητα τα πραγματικά ονόματα των «προστατευόμενων μαρτύρων» (αφού ήδη ο κ. Πολάκης δήλωσε ότι τους γνωρίζει).

«Ο Πολάκης αποκάλυψε ότι γνωρίζει τους προστατευόμενους μάρτυρες, άρα τους γνωρίζει και η κυβέρνηση. Άρα σήμερα η κυρία Τουλουπάκη οφείλει να μας δώσει τα ονόματα των μαρτύρων», τόνισε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας ότι με τις δηλώσεις του ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας «έκαψε» ουσιαστικά τους εν λόγω μάρτυρες.

«Η υπόθεση είναι αστεία. Η δημοκρατία όμως δεν είναι κάτι αστείο. Σήμερα το πρωί ο κ. Πολάκης είπε ότι γνωρίζει ποιοι είναι οι προστατευόμενοι μάρτυρες. Εφόσον λοιπόν η κυβέρνηση τους γνωρίζει, δεν είναι πια προστατευόμενοι», παρατήρησε και κάλεσε την εισαγγελέα να στείλει τα ονόματά τους στη Βουλή.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...