175
Ο Ανδρέας Λυκουρέντζος την εποχή της υπουργίας του | Menelaos Myrillas / SOOC

Λυκουρέντζος: Προσπαθούν να με εμπλέξουν μη πολιτικά πρόσωπα

Protagon Team Protagon Team 8 Φεβρουαρίου 2018, 09:33
Ο Ανδρέας Λυκουρέντζος την εποχή της υπουργίας του
|Menelaos Myrillas / SOOC

Λυκουρέντζος: Προσπαθούν να με εμπλέξουν μη πολιτικά πρόσωπα

Protagon Team Protagon Team 8 Φεβρουαρίου 2018, 09:33

Μια διαφορετική εκδοχή, πέραν αυτής της πολιτικής σκοπιμότητας, για την υπόθεση της Novartis, έδωσε εμπλεκόμενος πρώην υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο οποίος δήλωσε ότι κατά την εκτίμησή του υπάρχει σκοπιμότητα μη πολιτικών προσώπων πίσω από τις καταθέσεις.

«Tα πρόσωπα που με κατηγορούν μπορεί να είναι και από την ίδια την εταιρεία ή ανταγωνιστές της», σημείωσε ο κ. Λυκουρέντζος μιλώντας στον ΣΚΑΪ, περιγράφοντας μια θεωρία ότι οι προστατευόμενοι μάρτυρες μπορεί να κατέθεσαν όσα κατέθεσαν εναντίον του επειδή ακριβώς δεν τους έκανε τα χατίρια κατά την περίοδο της υπουργίας του (2012-2013).

Ο κ. Λυκουρέντζος, επανέλαβε ότι δεν είχε καμία επικοινωνία πέραν των καθιερωμένων και τυπικών επαφών με τον πρώην αντιπρόεδρο της Novartis, Κωνσταντίνο Φρουζή, κεντρικό πρόσωπο της υπόθεσης όπως αναφέρεται στη δικογραφία που διαβιβάστηκε στη Βουλή. Μάλιστα, όπως είπε ο κ. Λυκουρέντζος, είχε μια βίαιη σύγκρουση μαζί του.

«Σύμφωνα με τον προστατευόμενο μάρτυρα η συναλλαγή έγινε μέσω τηλεφώνου, μέσω sms που αντάλλαξα με τον Φρουζή. Είπα να ανοιχτούν όλα τα κινητά και τα προσωπικά μου σταθερά», είπε ο κ. Λυκουρέντζος για να συμπληρώσει: «Αν είχα την παραμικρή ένοχη θα είχα κρυφτεί».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...