196
| REUTERS/Brendan McDermid

Πόσο… «γυναίκα» είναι ο Γούντι Αλέν;

Protagon Team Protagon Team 11 Δεκεμβρίου 2017, 10:17

Πόσο… «γυναίκα» είναι ο Γούντι Αλέν;

Protagon Team Protagon Team 11 Δεκεμβρίου 2017, 10:17

«Νομίζω ότι, σε κάποιο επίπεδο, ο Γούντι είναι γυναίκα». Αυτό είπε η Κέιτ Γουίνσλετ, πρωταγωνίστρια στην τελευταία ταινία του αμερικανού σκηνοθέτη «Wonder Wheel» που προβάλλεται αυτές τις ημέρες στα σινεμά όλου του κόσμου.

 «Νομίζω ότι είναι σε μεγάλη επικοινωνία με αυτή την πλευρά του εαυτού του. Καταλαβαίνει τους γυναικείους χαρακτήρες τους οποίους δημιουργεί με εξαιρετικό τρόπο» δήλωσε, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Sydney Morning Herald.

«Οι γυναικείοι χαρακτήρες του είναι πάντα τόσο πλούσιοι και γενναιόδωροι και τίμιοι με αυτό που αισθάνονται, και ξέρει πώς να γράφει τους διαλόγους τους για να το μεταδώσει όλο αυτό» συνέχισε η Γουίνσλετ.

Σε άλλη της συνέντευξη στην εφημερίδα The Los Angeles Times η 42χρονη ηθοποιός είχε ερωτηθεί για τους ισχυρισμούς ότι ο Γούντι Αλεν άσκησε βία κατά γυναικών.

Η απάντηση της Κέιτ Γουίνσλετ, όπως παρατηρεί το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ήταν διπλωματική: «Στο τέλος της μέρας, κοιτάς τα γεγονότα. Είναι ένας ηλικίας 81 χρονών άνθρωπος που είχε για δύο χρόνια περιπέτειες με τη Δικαιοσύνη. Απ’ ότι ξέρω, δεν καταδικάστηκε για τίποτα. Είμαι ηθοποιός, είναι σκηνοθέτης. Δεν γνωρίζω την οικογένειά του. Άκουσα και διάβασα ακριβώς αυτά που κι εσείς ακούσατε και διαβάσατε. Είναι το μόνο που μπορώ να πω».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...