244
Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος στη Βουλή. Συνέχισε να επικρίνει την επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για το θέμα του ονόματος | SOOC

Δύο άλλα ονόματα προτείνει ο Θεοχαρόπουλος αντί για «Κίνημα Αλλαγής»

Protagon Team Protagon Team 30 Νοεμβρίου 2017, 11:48
Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος στη Βουλή. Συνέχισε να επικρίνει την επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για το θέμα του ονόματος
|SOOC

Δύο άλλα ονόματα προτείνει ο Θεοχαρόπουλος αντί για «Κίνημα Αλλαγής»

Protagon Team Protagon Team 30 Νοεμβρίου 2017, 11:48

Τις ενστάσεις του για τη συμφωνία της Φώφης Γεννηματά με τον Σταύρο Θεοδωράκη για την ονομασία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς («Κίνημα Αλλαγής») επανέλαβε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ (μέλους της Δημοκρατικής Συμπαράταξης) Θανάσης Θεοχαρόπουλος μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Ο βουλευτής Επικρατείας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης εξέφρασε και πάλι τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο με τον οποίον η κυρία Γεννηματά και ο κ. Θεοδωράκης πρότειναν –και ουσιαστικά επέβαλαν– το όνομα «Κίνημα Αλλαγής» για το νέο φορέα της Κεντροαριστεράς.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος, που σε δηλώσεις του την Τετάρτη σημείωσε πως «δεν αρχίσαμε καλά», χαρακτήρισε αυτή τη φορά «ατυχή στιγμή» για την ευόδωση του εγχειρήματος τη συγκεκριμένη απόφαση. Προσέθεσε δε ότι θα θέσει ως πρόταση στον προσυνεδριακό διάλογο για όνομα του νέου φορέα είτε το «Δημοκρατικό Κόμμα» είτε την «Προοδευτική Παράταξη».

Επιχειρηματολόγησε για αυτό λέγοντας ότι είναι ονομασίες που μπορούν να καλύψουν όλο το φάσμα των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς, επιπλέον δε, να έχουν ευρύτερη απήχηση.

Η ενόχληση του κ. Θεοχαρόπουλου προστίθεται στις αντιδράσεις που προήλθαν από την πλευρά του Γιώργου Καμίνη, έπειτα μάλιστα από τη συνάντηση που είχε ο δήμαρχος Αθηναίων με την κυρία Γεννηματά το μεσημέρι της Τετάρτης στη Βουλή.

«Είναι σημαντικό να λαμβάνονται οι αποφάσεις συλλογικά, με ανοιχτή επικοινωνία με τους 212.000 πολίτες που συμμετείχαν στις εσωκομματικές εκλογές», τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων μετά τη συνάντηση που είχε με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για να συμπληρώσει με νόημα, σχετικά με το όνομα του νέου φορέα: «Ολα είναι προσωρινά μέχρι το συνέδριο. Αυτό είναι κυρίαρχο».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...