190
Η 19χρονη που κρατείται από τις Αρχές του Χονγκ Κονγκ | Facebook

«Θρίλερ» με τη 19χρονη από τη Λέσβο που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ με 2,5 κιλά κοκαΐνης

Protagon Team Protagon Team 23 Νοεμβρίου 2017, 17:00
Η 19χρονη που κρατείται από τις Αρχές του Χονγκ Κονγκ
|Facebook

«Θρίλερ» με τη 19χρονη από τη Λέσβο που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ με 2,5 κιλά κοκαΐνης

Protagon Team Protagon Team 23 Νοεμβρίου 2017, 17:00

Με 2,5 κιλά κοκαΐνης στις αποσκευές της συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ 19χρονο μοντέλο από τη Μυτιλήνη. Η μεγάλη ποσότητα του ναρκωτικού βρέθηκε σε κρύπτη του σακιδίου της και μέσα σε έναν χάρτινο φάκελο.

Τα τοπικά ΜΜΕ του νησιού, δημοσιεύουν και το όνομα της νεαρής που είναι κόρη αστυνομικού ο οποίος υποστηρίζει ότι η κοπέλα αποκλείεται να γνώριζε τι μετέφερε και πως έχει πέσει θύμα μαφιόζων που εκμεταλλεύτηκαν το όνειρό της να κάνει καριέρα στο μόντελινγκ.

Το μοντέλο κινδυνεύει με ισόβια κάθειρξη ενώ οδηγήθηκε ήδη στο δικαστήριο του Γουέστ Κοουλούν και αντιμετωπίζει βαρύτατο κατηγορητήριο για διακίνηση ναρκωτικών. Η δίκη της ορίστηκε για τις 14 Φεβρουαρίου 2018. Μέχρι τότε θα παραμείνει προφυλακισμένη.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=qDAs6tSUXec

Η Ε.Μ, όπως είναι τα αρχικά της, είναι η τέταρτη γυναίκα που συλλαμβάνεται στο ίδιο αεροδρόμιο για διακίνηση ναρκωτικών μέσα σε μία εβδομάδα. Την ίδια στιγμή πάντως, ο πατέρας της δηλώνει άγνοια για το ταξίδι της κόρης του στην Ανατολή. Ο ίδιος μάλιστα υποστήριξε ότι ακόμα δεν έχει καταφέρει να έρθει σε επικοινωνία με την κόρη του.

modelonew1modelonew3modelonew4model

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...