254
H Κιμ Βαλ | Pinterest

Βρέθηκε το κεφάλι της σουηδέζας δημοσιογράφου Κιμ Βαλ

Protagon Team Protagon Team 7 Οκτωβρίου 2017, 13:00
H Κιμ Βαλ
|Pinterest

Βρέθηκε το κεφάλι της σουηδέζας δημοσιογράφου Κιμ Βαλ

Protagon Team Protagon Team 7 Οκτωβρίου 2017, 13:00

Είναι ακόμα ένα μικρό φρικιαστικό κομμάτι σε ένα μακάβριο παζλ μυστηρίου. Η αστυνομία της Δανίας ανακοίνωσε το Σάββατο 7 Οκτωβρίου ότι βρήκε το κεφάλι και τα πόδια της σουηδέζας δημοσιογράφου Κιμ Βαλ, η οποία έχασε τη ζωή της κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες, πηγαίνοντας να πάρει συνέντευξη από τον δανό εφευρέτη Πέτερ Μάντσεν τον Αύγουστο πάνω στο αυτοσχέδιο υποβρύχιό του.

Το κεφάλι και τα πόδια της άτυχης γυναίκας βρέθηκαν μέσα σε μια τσάντα, ενώ τα ρούχα της ήταν μαζεμένα μέσα σε μια δεύτερη τσάντα, διευκρίνισε ο επιθεωρητής της αστυνομίας της Κοπεγχάγης, Γενς Μόλερ Γένσεν. Ο Γένσεν πρόσθεσε ότι οι δύτες βρήκαν τις τσάντες μέσα στον Κόλπο Κέγκε, όχι πολύ μακριά από την Κοπεγχάγη. «Τη χθεσινή νύχτα, ο ιατροδικαστής μας επιβεβαίωσε ότι επρόκειτο για την Κιμ Βαλ» δήλωσε ο ίδιος στους δημοσιογράφους.

Η μακάβρια αλλά σημαντική ανακάλυψη των μελών της δημοσιογράφου έγινε την Παρασκευή ενώ εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε στους δημοσιογράφους ότι ο ιατροδικαστής δεν βρήκε κατάγματα στο κρανίο της Βαλ. Να θυμίσουμε ότι οι Αρχές θεωρούν βασικό ύποπτο για για την δολοφονία τον Πέτερ Μάντσεν, κατηγορία που επισύρει ποινή φυλάκισης από πέντε χρόνια έως ισόβια. Ο Μάντσεν συνελήφθη μετά τη βύθιση του υποβρυχίου του και αφότου διασώθηκε.

Στις 23 Αυγούστου η αστυνομία ταυτοποίησε ένα ακέφαλο γυναικείο πτώμα που ξεβράστηκε στα ανοιχτά της Κοπεγχάγης λέγοντας ότι ανήκει στη Βαλ. Η αιτία του θανάτου της πάντως ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί.

Οσο για τον 46χρονο Μάντσεν, που κρατείται από τις 11 Αυγούστου, δηλώνει ότι η Βαλ έχασε τη ζωή της σε ατύχημα, όταν χτυπήθηκε από μια καταπακτή πάνω στο υποβρύχιό του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...