243
Ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος | Intimenews/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΕΝΦΙΑ 70.000 ευρώ καλείται να πληρώσει το «Χαμόγελο του Παιδιού»!

Protagon Team Protagon Team 28 Αυγούστου 2017, 15:30
Ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος
|Intimenews/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΕΝΦΙΑ 70.000 ευρώ καλείται να πληρώσει το «Χαμόγελο του Παιδιού»!

Protagon Team Protagon Team 28 Αυγούστου 2017, 15:30

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» καλείται να καταβάλει πάνω από 70.000 ευρώ για τον ΕΝΦΙΑ, σύμφωνα με το εκκαθαριστικό που αναρτήθηκε ηλεκτρονικά, ενώ επισημαίνει ότι, παρά τις διαβεβαιώσεις που είχε λάβει καλείται εκ νέου να καταβάλει τον φόρο.

Όπως επισημαίνει, το «Χαμόγελο του Παιδιού καλείται να πληρώσει 70.335,24 ευρώ ΕΝΦΙΑ! Ένα δυσβάσταχτο και παράλογο ποσό που θα επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τον μηνιαίο προϋπολογισμό του οργανισμού, όπως επιβαρύνει και χιλιάδες συμπολίτες μας.

» Αυτό που δεν γίνεται κατανοητό, διαχρονικά, είναι ότι κάθε 1 ευρώ φορολογίας στερείται ουσιαστικά από τα παιδιά που έχουν ανάγκη και όλα αυτά την ίδια στιγμή που Το Χαμόγελο του Παιδιού κάνει καθημερινά έναν τεράστιο αγώνα για να εξασφαλίσει τους απαραίτητους πόρους και να συνεχίσει το έργο του».

Το Χαμόγελο τονίζει ότι «πέρυσι, τέτοια εποχή, σε αντίστοιχη κινητοποίηση του οργανισμού για την άδικη φορολογία, δυο παιδιά που μεγάλωσαν στην οικογένεια του “Χαμόγελου”, ο Αλέξανδρος και ο Γιώργος, αποφάσισαν να στείλουν ανοικτές επιστολές προς τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα διεκδικώντας το δίκιο του “Χαμόγελου” με την ελπίδα ότι κάποιος θα τους απαντήσει. Κανένας όμως δεν απάντησε».

Διαβάστε την επιστολή

Κλείνοντας, το «Χαμόγελο του Παιδιού» υπενθυμίζει ότι από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα έχει υποστηρίξει περισσότερα από 1.200.000 παιδιά και τις οικογένειές τους στην Ελλάδα και ότι στελεχώνεται από 490 άτομα έμμισθο επιστημονικό προσωπικό με την υποστήριξη 2.770 εθελοντών πανελλαδικά.

Προσθέτει ότι «μέχρι σήμερα καταβάλλει με απόλυτη συνέπεια τέλη κυκλοφορίας, ΕΝΦΙΑ, ΦΠΑ, φόρο μισθωτών υπηρεσιών, φόρο ιδιόχρησης ακινήτων, φόρο μισθώσεων ακινήτων, φόρο δωρεάν παραχώρησης χρήσης ακινήτων, φόρο αποδοχής κληρονομιάς, κ.λ.π».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...