181
Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν και ηλεκτρονικά | Intimenews/ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των πανελλαδικών

Protagon Team Protagon Team 30 Ιουνίου 2017, 08:29
Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν και ηλεκτρονικά
|Intimenews/ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των πανελλαδικών

Protagon Team Protagon Team 30 Ιουνίου 2017, 08:29

Τέλος μπαίνει στην αγωνία των υποψηφίων για τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Σήμερα Παρασκευή στις 11:00 αναρτώνται στα λύκεια τα αποτελέσματα των εξετάσεων, ενώ θα είναι διαθέσιμα και ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα του υπουργείου με την χρήση του προσωπικού κωδικού του μαθητή.

Από την Πέμπτη 6 Ιουλίου οι υποψήφιοι στην ηλεκτρονική διεύθυνση του υπουργείου θα μπορούν να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο έως και την Παρασκευή 14 Ιουλίου.

Σε ό,τι αφορά το πού θα κινηθούν οι βάσεις, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι εκτιμήσεις μιλούν για άνοδο στο 4ο πεδίο (Επιστήμες της Εκπαίδευσης) λόγω αυξημένης ζήτησης. Από την άλλη πλευρά, στο 2ο και στο 5ο πεδίο (Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών και Επιστημών Οικονομίας και Πληροφορικής, αντίστοιχα), αναμένεται πτώση των βάσεων.

Στο 1ο και το 3ο επιστημονικό πεδίο (Ανθρωπιστικές, Νομικές και Κοινωνικές Επιστήμες και τις Επιστήμες Υγείας και Ζωής, αντίστοιχα) οι αυξομειώσεις αναμένεται να είναι οριακές.

Στη Λέσβο και τη Χίο, όπου διακόπηκαν οι εξετάσεις ορισμένων μαθημάτων λόγω της σεισμικής δραστηριότητας, δεν θα αναρτηθούν αποτελέσματα. Οι εξετάσεις για τα ΓΕΛ θα διεξαχθούν το Σάββατο 1 Ιουλίου και τη Δευτέρα 3 Ιουλίου ενώ για τα ΕΠΑΛ ολοκληρώνονται σήμερα Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...