316
|

Γεωργιάδης: «Το σκάνδαλο Κοσκωτά ωχριά μπροστά στον Καλογρίτσα»

Protagon Team Protagon Team 1 Μαρτίου 2017, 09:37

Γεωργιάδης: «Το σκάνδαλο Κοσκωτά ωχριά μπροστά στον Καλογρίτσα»

Protagon Team Protagon Team 1 Μαρτίου 2017, 09:37

Είναι η υπόθεση Καλογρίτσα – Attica Bank για τον ΣΥΡΙΖΑ, ό,τι ήταν το σκάνδαλο Κοσκωτά για τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ στα 80s; Αυτήν την ταύτιση επιχειρεί να περάσει η Νέα Δημοκρατία. Ο Αδωνις Γεωργιάδης έκανε την αρχή το πρωί της Τετάρτης. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είπε ότι το σκάνδαλο Κοσκωτά «ωχριά» μπροστά σε αυτό της Τράπεζας Αττικής. «Τα δάνεια του Καλογρίτσα είναι τριπλάσια από αυτά που έφαγε ο Κοσκωτας» είπε χαρακτηριστικά.

«Το σκάνδαλο Κοσκωτά κόστισε 10 δισ. δραχμές, τα δάνεια Καλογρίτσα 30 δισ. δραχμές… Μιλάμε για έναν κύριο ο οποίος πήρε δάνεια ύψους 100 εκατ. ευρώ με τα πιο χαμηλά επιτόκια που έχει φανταστεί ποτέ Ελληνας, με 2,75%, κι όχι μόνο αυτό, ζητά και καινούργιο δάνειο» προσέθεσε ο κ. Γεωργιάδης.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ υποστήριξε παράλληλα ότι ο κ. Καλογρίτσας δεν θα είχε αναγκαστεί να παρουσιάσει τα βοσκοτόπια στη διαδικασία αδειοδότησης των καναλιών χωρίς την παρέμβαση της Τραπέζης της Ελλάδος, και για τον λόγο αυτό «στοχοποιήθηκε» και ο Γιάννης Στουρνάρας.

«Είναι δυνατόν να βγαίνει και να μιλάει στη Βουλή για διαπλοκή ο Τσίπρας; Σπάσανε σε κομμάτια την Πατρών – Πύργου για να έχει δυνατότητα συμμετοχής στα έργα ο κ. Καλογρίτσας, αλλά δεν έχει χρήματα για να κάνει τα έργα και ζητεί πάλι δάνειο!» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Επιτέθηκε επίσης στον Πρωθυπουργό, λέγοντας ότι «ο Τσίπρας απαντούσε στον Λεβέντη, σε έναν πολιτικό αρχηγό, ο Μητσοτάκης ήταν απών, είχε και μικρό πρόβλημα υγείας, και έβριζε τον Μητσοτάκη… Ποιος αξιοπρεπής άνθρωπος επιτίθεται σε έναν δικαιολογημένως απόντα; Μανία και ψύχωση δείχνει αυτό».

«Μας κυβερνούν λασπολόγοι και ασήμαντα ανθρωπάκια» δήλωσε με αφορμή και τον Παύλο Πολάκη, για τον οποίο εκτίμησε ότι από πίσω του βρίσκεται ο κ. Τσίπρας. «Ο Πρωθυπουργός έκανε τριήμερο Αποκριάς με τον κ. Πολάκη. Ποιος άνθρωπος κάνει παρέα έναν που λασπολογεί τους αντιπάλους του χωρίς στοιχεία;» διερωτήθηκε για να συμπληρώσει για τον αν. υπουργό Υγείας. «Είναι ο κολλητός του Τσίπρα… έχουν εξαφανίσει τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό που είναι ένας αξιοπρεπής άνθρωπος».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...