184
| Twitter/AmbMeronReuben

Ο Τσίπρας λυγίζει κουτάλια με τον Γιούρι Γκέλερ!

Protagon Team Protagon Team 9 Δεκεμβρίου 2016, 08:02

Ο Τσίπρας λυγίζει κουτάλια με τον Γιούρι Γκέλερ!

Protagon Team Protagon Team 9 Δεκεμβρίου 2016, 08:02

Τι έκανε ο Αλέξης Τσίπρας στο Ισραήλ; Σύμφωνα με το συμβατικό πολιτικό ρεπορτάζ, εδραίωσε τη συνεργασία μεταξύ της Ελλάδας, της Κύπρου και του Ισραήλ, ιδίως στο θέμα της αντιμετώπισης των καταστροφών και κυρίως στο ενεργειακό, όπου ο ισραηλινός Πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου έκανε λόγο για «κοινά συμφέροντα»· η εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων στην λεκάνη της Μεσογείου δεν είναι αστείο πράγμα.

Στο περιθώριο όμως της επίσκεψής του στο Ισραήλ, και προτού επισκεφτεί τον Πανάγιο Τάφο γεμάτος χριστιανική κατάνυξη, ο κ. Τσίπρας δοκίμασε τις δυνάμεις του και στην μαγεία. Οπως αποκάλυψε, μέσω twitter, ο επικεφαλής Πρωτοκόλλου στο ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών, Μερόν Ρεουμπέν, ο Πρωθυπουργός συναντήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης με τον διάσημο -και αμφιλεγόμενο- «μάγο» Γιούρι Γκέλερ, ο οποίος έκανε (τηλεοπτική) καριέρα λυγίζοντας κουτάλια. Κατά τον ισραηλινό διπλωμάτη, ο κ. Τσίπρας δοκίμασε και αυτός να λυγίσει κουτάλια. Αγνωστο αν τα κατάφερε.

Προφανώς ύστερα από αυτόν τον συνδυασμό πνευματικών εμπειριών, από τη μία ο Πανάγιος Τάφος που τον ενδιέφερε και ως μηχανικό και από την άλλη ο Γιούρι Γκέλερ, ο Πρωθυπουργός επέστρεψε στην Ελλάδα με άλλη αυτοπεποίθηση και προχώρησε στο γνωστό «διάγγελμα» με τις παροχές στους χαμηλοσυνταξιούχους.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...