382
Κιούσης, Σερβετάς, Κανάκης, Παναγιωτόπουλος, η τετράδα του «Ράδιο Αρβύλα» αυτή τη φορά στον ΣΚΑΪ | SKAI/WebTV

Οι «Ράδιο Αρβύλα» δεν άλλαξαν – ευτυχώς!

Αστερόπη Λαζαρίδου Αστερόπη Λαζαρίδου 5 Φεβρουαρίου 2019, 12:43
Κιούσης, Σερβετάς, Κανάκης, Παναγιωτόπουλος, η τετράδα του «Ράδιο Αρβύλα» αυτή τη φορά στον ΣΚΑΪ
|SKAI/WebTV

Οι «Ράδιο Αρβύλα» δεν άλλαξαν – ευτυχώς!

Αστερόπη Λαζαρίδου Αστερόπη Λαζαρίδου 5 Φεβρουαρίου 2019, 12:43

Η συνταγή είναι δοκιμασμένη και επιτυχημένη. Τέσσερις τύποι που αλληλοσυμπληρώνονται, κάθονται ο ένας δίπλα στον άλλο, παραπέμποντας σε μπάρα στο αγαπημένο τους στέκι, ή σε τραπέζι «ΚΨΜ», όπου μαζεύονται οι «παλιοί» και ξεψαρωμένοι και σχολιάζουν τους πάντες και τα πάντα. Και πολύ έξυπνα, δεν έχει κανένα νόημα, όταν η συνταγή είναι όντως τόσο καλή, να προσπαθήσεις να την αλλάξεις.

Η τετράδα του «Ράδιο Αρβύλα» λοιπόν, ευτυχώς δεν έπεσε στην παγίδα να προσπαθήσει να «ανανεωθεί» με νέες ιδέες, μόνο και μόνο επειδή από το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε σε νέο τηλεοπτικό σπιτικό, έχοντας μετακομίσει από εκείνο του ΑΝΤ1 σε αυτό του ΣΚΑΪ.

Η σαρωτική τηλεθέαση που σημείωσε η πρεμιέρα, αποδεικνύει ότι μέσα σε μία λαίλαπα από ανεκδιήγητα ριάλιτι και αγράμματα πάνελ, αυτή η θεσσαλονικιώτικη παλιοπαρέα δεν έχασε ποτέ τη φόρμα και το χιούμορ της.

Οι Αντώνης Κανάκης, Στάθης Παναγιωτόπουλος, Χρήστος Κιούσης και Γιάννης Σερβετάς, κράτησαν τον λόγο και το ύφος τους και ξεκίνησαν σατιρίζοντας τα προγράμματα που προβάλλονται στο κανάλι που φιλοξενεί και τους ίδιους. Το νέο «Survivor» Ελλάδα-Τουρκία, το ριάλιτι ζευγαρώματος «Power of Love», το κακόγουστο «My style rocks» πρωταγωνίστησαν στα χιουμοριστικά βιντεάκια που προβλήθηκαν και είχαν λείψει αισθητά από μία τηλεόραση στην οποία κυριαρχούν τα κακά ελληνικά και η έλλειψη φαντασίας.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen, οι Ράδιο Αρβύλα κράτησαν στον ΣΚΑΪ το βράδυ της Δευτέρας το 33% των τηλεθεατών στο σύνολο. Στο δυναμικό κοινό ηλικίας 18-54 ετών η εκπομπή σημείωσε ποσοστό 34%, ενώ έφτασε σε τέταρτο και το 38,6%. Μάλιστα, οι νεαρές γυναίκες 18-24 ετών που παρακολούθησαν «Ράδιο Αρβύλα» έφτασαν το ποσοστό 50%, γεγονός που αποδεικνύει πως, όσα λένε οι άνδρες μεταξύ τους, δεν αφήνουν ασυγκίνητο το ωραίο φύλο.

Από τις καλύτερες στιγμές της βραδιάς, η πρόταση στον ΣΚΑΪ για νέο «Survivor» Ελλάδα-Περσία με τον Λεωνίδα, τον Θεμιστοκλή και τον μισθοφόρο Εφιάλτη από τη μία πλευρά και τους Ξέρξη-Αρταξέρξη από την άλλη, η «γκαζοζιάδα» με τον Αριστείδη Φωκά να γίνεται πρέσβης των ανθρακούχων και η ντουμπλαρισμένη Σία Κοσιώνη να αναλύει στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ με τον Μπάμπη Παπαδημητρίου γιατί στο εφετινό «Power of Love» του καναλιού, οι παίκτες δεν είναι και τόσο στα ντουζένια τους, ώστε να ερωτευθούν και να κάνουν νούμερα.

Με άλλα λόγια: έφερε κάτι καινούργιο η αντροπαρέα από τη Θεσσαλονίκη; Οχι. Αλλά αυτό που ξαναέφερε, έλειπε. Σαν ένα ξαναζεσταμένο φαγητό, που όμως αν είναι καλομαγειρεμένο, τρώγεται με την ίδια όρεξη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News