150
Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος μπροστά από τα αρνιά που έχουν εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα πριν περάσουν στην κουζίνα της Βουλής | Digital Artwork: Moufanet

Η κυβέρνηση θα γιορτάσει την ψήφιση του Εργασιακού με αρνιά στη Βουλή

Νίκος Ζαχαριάδης Νίκος Ζαχαριάδης 29 Μαρτίου 2017, 15:52
Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος μπροστά από τα αρνιά που έχουν εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα πριν περάσουν στην κουζίνα της Βουλής
|Digital Artwork: Moufanet

Η κυβέρνηση θα γιορτάσει την ψήφιση του Εργασιακού με αρνιά στη Βουλή

Νίκος Ζαχαριάδης Νίκος Ζαχαριάδης 29 Μαρτίου 2017, 15:52

Σούβλες με αρνιά, παραδοσιακοί χοροί και μπαλοθιές θα συνοδεύσουν την αποδοχή των νέων μέτρων για τις εργασιακές σχέσεις που θα ψηφίσει η κυβέρνηση επιστρέφοντας θριαμβεύτρια από την διαπραγμάτευση στα μαρμαρένια αλώνια.

Μάλιστα είναι τέτοια η βεβαιότητά του κυβερνητικού εκπροσώπου ότι τα αποτελέσματα θα είναι τόσο καλά που θα χαρούν να τα ψηφίσουν, ώστε φρόντισε να προχωρήσει από τώρα -πριν καν ανακοινωθούν- σε μια μεγάλη παραγγελία αμνοεριφίων για να προλάβει την ζήτηση του Πάσχα.

Ο κ. Τζανακόπουλος ποζάροντας μπροστά από τα αρνιά στην πλευρική είσοδο της Βουλής, δεν παρέλειψε να επιτεθεί στον Γιάννη Στουρνάρα λέγοντάς ότι επί εποχής του ποτέ δεν αξιώθηκε η Βουλή να ζήσει τέτοιες ευτυχισμένες στιγμές σαν αυτές που προσφέρει τώρα η κυβέρνηση.

Τέλος, δήλωσε ότι η Οικονομία βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή της τα τελευταία χρόνια και αυτό φαίνεται από το χρώμα των αρνιών που όπως είπε «είναι μια χαρά γιατί έχουν αρχίσει να τρέφονται επιτέλους καλά και όχι από τα σκουπίδια».

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Κάντε Like στη σελίδα του Moufanet στο Facebook

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News