144
Ο υπουργός Εσωτερικών κατά τη διάρκεια της σεμνής τελετής προς τιμήν του Νίκου Μπελογιάννη | Digital Artwork: Moufanet

Σε «Νίκος Μπελογιάννης» μετονομάζει τον ΑΔΜΗΕ ο Πάνος Σκουρλέτης

Νίκος Ζαχαριάδης Νίκος Ζαχαριάδης 27 Μαρτίου 2017, 19:45
Ο υπουργός Εσωτερικών κατά τη διάρκεια της σεμνής τελετής προς τιμήν του Νίκου Μπελογιάννη
|Digital Artwork: Moufanet

Σε «Νίκος Μπελογιάννης» μετονομάζει τον ΑΔΜΗΕ ο Πάνος Σκουρλέτης

Νίκος Ζαχαριάδης Νίκος Ζαχαριάδης 27 Μαρτίου 2017, 19:45

«Μπορεί να μας πάρουν την ΔΕΗ, αλλά δεν θα μας πάρουν ποτέ το ηρωικό παρελθόν μας» αναφέρει μεταξύ άλλων σε γραπτή δήλωσή του ο Πάνος Σκουρλέτης, εξηγώντας την εσπευσμένη απόφασή του να δώσει το όνομα του «ανθρώπου με το γαρύφαλλο» στα κομμάτια που πωλούνται.

Μάλιστα στο σχέδιο του υπουργού Εσωτερικών αναφέρεται σαφώς ότι οι νέοι ιδιοκτήτες του ΑΔΜΗΕ δεν θα έχουν το δικαίωμα να αλλάξουν το όνομά του. Έτσι οι ψηφοφόροι δεν θα καταλάβουν καμία διαφορά και κατά συνέπεια δεν θα δυσαρεστηθούν, αφού οι ηρωικές σελίδες της Αριστεράς θα είναι πάλι μπροστά τους και θα τους επιτρέπουν να φαντάζονται τους εαυτούς τους σαν συνεχιστές του Νίκου Μπελογιάννη.

Τέλος, ακολουθώντας τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης ότι για κάθε ευρώ μέτρα θα υπάρχουν αντίμετρα, ο Πάνος Σκουρλέτης δεσμεύθηκε ότι θα διπλασιαστούν τα σάντουιτς που δίνονται στους συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, με χρήματα που θα εξοικονομηθούν από την ελαφρά περικοπή συντάξεων.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Κάντε Like στη σελίδα του Moufanet στο Facebook

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News