107
Ο άνθρωπος σύμβολο της Αριστεράς της Ευθύνης περιμένει να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση του νέου λογισμικού | Digital Artwork: Moufanet

Επείγουσα ενημέρωση χρειάστηκε το λογισμικό του Φώτη Κουβέλη

Νίκος Ζαχαριάδης Νίκος Ζαχαριάδης 24 Φεβρουαρίου 2017, 20:33
Ο άνθρωπος σύμβολο της Αριστεράς της Ευθύνης περιμένει να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση του νέου λογισμικού
|Digital Artwork: Moufanet

Επείγουσα ενημέρωση χρειάστηκε το λογισμικό του Φώτη Κουβέλη

Νίκος Ζαχαριάδης Νίκος Ζαχαριάδης 24 Φεβρουαρίου 2017, 20:33

Πιο φιλικά για τον ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να «τρέχει» στο εξής ο Φώτης Κουβέλης έπειτα από την εγκατάσταση των ανανεωμένων προγραμμάτων διαχείρησης εκλογικής μνήμης που εγκαταστάθηκαν στον σκληρό δίσκο του.

Το λογισμικό Κουβέλης 2.0 χρησιμοποιεί εντελώς καινούριο λειτουργικό που καταργεί τελείως την βάση δεδομένων DIMAR και τρέχει πλέον σε μια καινούρια πλατφόρμα.

Η ενημέρωση κρίθηκε απαραίτητη καθώς τα προγράμματα που χρησιμοποιούσε μέχρι σήμερα ο Φώτης Κουβέλης ήταν πλέον ξεπερασμένα και του δημιουργούσαν προβλήματα καθώς αυτά που έλεγε τη μια μέρα τα αναιρούσε την επόμενη.

Ωστόσο οι προγραμματιστές προειδοποίησαν ότι ενδέχεται να παρουσιαστούν μερικά προβλήματα διαχείρισης της μνήμης τα οποία σύντομα θα διορθωθούν με την κυκλοφορία ενός νεότερου update στον επόμενο ανασχηματισμό.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Κάντε Like στη σελίδα του Moufanet στο Facebook

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News