128
Η εικόνα του Ευκλείδη Τσακαλώτου που χρησιμοποιήθηκε, ήταν όπως αποδείχθηκε από μια παλιότερη εμφάνισή του σε Eurogroup | Digital Artwork: Moufanet

Photoshop ήταν τελικά και η φωτό Τσακαλώτου δίπλα στην Πέμη Ζούνη!

Νίκος Ζαχαριάδης Νίκος Ζαχαριάδης 23 Φεβρουαρίου 2017, 13:22
Η εικόνα του Ευκλείδη Τσακαλώτου που χρησιμοποιήθηκε, ήταν όπως αποδείχθηκε από μια παλιότερη εμφάνισή του σε Eurogroup
|Digital Artwork: Moufanet

Photoshop ήταν τελικά και η φωτό Τσακαλώτου δίπλα στην Πέμη Ζούνη!

Νίκος Ζαχαριάδης Νίκος Ζαχαριάδης 23 Φεβρουαρίου 2017, 13:22

Τελικά δεν παραβρέθηκε ποτέ στην πρόβα της Πέμης Ζούνη ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, όπως άφηνε να εννοηθεί η φωτογραφία που κυκλοφόρησε στις κοσμικές στήλες. Η εικόνα που τον δείχνει να έχει ξεπεράσει το σοκ και να κυκλοφορεί δειλά-δειλά ανάμεσα στους ανθρώπους ξανά, ήταν προϊόν photoshop!

Το πρόβλημα ήταν πως ο υπουργός Οικονομικών χρησιμοποίησε μια εικόνα που είχε «παρελθόν», καθώς είχε υποστεί ήδη μια φορά επεξεργασία. Συγκεκριμένα πριν από λίγες ημέρες στην ίδια φωτογραφία της Πέμης Ζούνη είχε τοποθετηθεί δίπλα της – πάλι με photoshop – ο σκηνοθέτης Ανγκ Λι.

Η αποκάλυψη αυτή, όπως είναι φυσικό πυκνώνει το μυστήριο γύρω από το πού βρίσκεται πραγματικά ο υπουργός Οικονομικών και κάνει να οργιάζουν οι φήμες ότι βρίσκεται κάπου απομονωμένος και διαβάζει μανιακά τσιτάτα του Μαρκ Τουέιν για να απαντήσει στους πολιτικούς του αντιπάλους.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Κάντε Like στη σελίδα του Moufanet στο Facebook

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News