335
Η Λόπεζ «κερδίζει» περίπου 4.000 ευρώ τον μήνα από τη δουλειά της | Instagram/CreativeProtagon

Η Αϊτάνα Λόπεζ είναι μοντέλο ΤΝ – και πουλάει τη σεξουαλικότητά της

Protagon Team Protagon Team 1 Δεκεμβρίου 2023, 18:21
Η Λόπεζ «κερδίζει» περίπου 4.000 ευρώ τον μήνα από τη δουλειά της
|Instagram/CreativeProtagon

Η Αϊτάνα Λόπεζ είναι μοντέλο ΤΝ – και πουλάει τη σεξουαλικότητά της

Protagon Team Protagon Team 1 Δεκεμβρίου 2023, 18:21

Η Αϊτάνα Λόπεζ είναι μοντέλο από τη Βαρκελώνη. Η ίδια λέει ότι αγαπάει πολύ τα online παιχνίδια και τη γυμναστική. Εχει 175.000 ακολούθους στο Instagram. Θα μπορούσε να είναι ακόμη μια influencer, αλλά στην πραγματικότητα είναι προϊόν Tεχνητής Nοημοσύνης. Οι περισσότεροι από τους ακολούθους της είναι άντρες, που δεν διστάζουν να εκφράσουν προς αυτήν τις σεξουαλικές επιθυμίες τους.

Η Λόπεζ, το «πρώτο μοντέλο ΤΝ στην Ισπανία», ανήκει στο πρακτορείο ψηφιακών μοντέλων The Clueless, δημιουργοί του οποίου είναι ο Ρούμπεν Κρουζ και η Νταϊάνα Νούνιεζ. Η Λόπεζ, σύμφωνα με τους Times, «κερδίζει» περίπου 4.000 ευρώ τον μήνα από τη δουλειά της και είναι περιζήτητη από πολλές εταιρείες για να προωθήσει τα προϊόντα τους. Επίσης, έχει μια σελίδα, με συνδρομή, στην οποία προσφέρει αποκλειστικά περιεχόμενο για ενήλικες. Η συνδρομή κοστίζει 10 ευρώ τον μήνα.

«Αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το μοντέλο λόγω οικονομικών προβλημάτων, καθώς τα κέρδη μας πήγαιναν στα μοντέλα και τα έξοδα», είπε ο Κρουζ στο Cope Radio. «Την έχουμε βασίσει σε αυτό που συμβαίνει στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Η Αϊτάνα απευθύνεται σε έναν συγκεκριμένο κόσμο, αυτόν του fitness και των gamers. Ηταν η πρώτη, αλλά έχουμε ήδη τέσσερα μοντέλα, το καθένα με στόχο ένα συγκεκριμένο κοινό».

Ο Κρουζ είπε ότι η Αϊτάνα προορίζεται να προσελκύσει, πάνω από όλα, όσους είναι παθιασμένοι με τα anime –τα παραδοσιακά ιαπωνικά animation– «γι’ αυτό έχει ροζ μαλλιά, της αρέσει οτιδήποτε ιαπωνικό και παίζει πολλά βιντεοπαιχνίδια».

Ο Κρουζ είπε ότι η επιτυχία της Αϊτάνα είναι ο χαρακτήρας της: «Η Αϊτάνα είναι πολύ πληθωρική, ενώ η Μάγια, ένα άλλο μοντέλο ΤΝ, είναι το αντίθετο: ντροπαλή, εσωστρεφής και δεν της αρέσει να εμφανίζεται τόσο πολύ στις φωτογραφίες και τις ιστορίες».

Ο Κρουζ και η Νούνιεζ έχουν επικριθεί για την επικεντρωμένη στο σεξ εικόνα των μοντέλων τους. «Η πρόθεσή μας είναι να δημιουργήσουμε προφίλ που απευθύνονται σε περισσότερα μέρη της κοινωνίας. Αλλά η ΤΝ τρέφεται από το διαδίκτυο, από δισεκατομμύρια εικόνες. Και αυτό που συναντάς εκεί είναι όμορφα πρόσωπα και σώματα. Αυτό είναι που πουλάει», είπε η Νούνιεζ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...