300
|

Μαστουρωμένοι υποκριτές και Φαρισαίοι

Μαστουρωμένοι υποκριτές και Φαρισαίοι

Ρε τον αλήτη τον Γκιστ, τον παίκτη του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ. Κάπνισε ινδική κάνναβη! Ρε τον αληταρά. Να καταδικαστεί άμεσα. Το είχε κάνει και το 2011! Είναι υπότροπος και πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά. 

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα λάβει τις τελικές της αποφάσεις όταν έχει στα χέρια της και τα αποτελέσματα της δεύτερης εξέτασης. Είμαι σίγουρος πως αν βγει και αυτό θετικό, με μια πολιτικά ορθή ανακοίνωση θα καταδικάζει τη χρήση «αναβολικών και ναρκωτικών ουσιών» διαχωρίζοντας τη θέση της. Οι οπαδοί του ΠΑΟ αγχώνονται για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Οι οπαδοί των άλλων ομάδων ξεσπαθώνουν και ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του.

Σοβαρά, ρε παιδιά; Τέτοια υποκρισία; Δεν θα αναφερθώ στις ομάδες της Αθήνας και τους οργανωμένους οπαδούς τους. Ας το κάνουν οι δικοί τους υποστηρικτές και οπαδοί. Θα αναφερθώ στους οπαδούς του Άρη και του ΠΑΟΚ, τους οποίους τους έχω γνωρίσει και γνωρίζω από πρώτο χέρι, χωρίς να έχουν όμως καμία διαφορά, μα καμία, από τους φανατικούς των ομάδων της Αθήνας ή άλλων πόλεων.

Οι ξελαρυγγιασμένοι οπαδοί και υποστηρικτές του «σούρα και μαστούρα» και φυσικά του πέρα από κάθε φαντασία «ΠΑΟΚ, εκδρομές, ναρκωτικά, έτσι νιώθαμε από μικρά παιδιά», σύνθημα που τραγουδάει όλη η Τούμπα, ακόμα και τα ανήλικα ενθουσιασμένα στους ώμους των πατεράδων τους, κατηγορούν τον Γκιστ για χασικλή; Για παράβαση των νόμων; Για χρήση ναρκωτικών; Αλήθεια;

Πόσο γρήγορα ξεχάστηκε εκείνη η «μεγαλύτερη μετακίνηση ναρκωτικών στην ιστορία», η οποία έκανε να φουσκώνουν με υπερηφάνεια όλοι οπαδοί του ΠΑΟΚ, χρήστες ή μη ινδικής κάνναβης και άλλων ναρκωτικών; Είπαμε, ΠΑΟΚ ή ό,τι άλλο θέλει ο καθένας να είναι, αλλά ας μην είμαστε και τόσο υποκριτές.

Ρε τον αλήτη τον Γκιστ. Καπνίζει ινδική κάνναβη. Τουλάχιστον έχει το μυαλό να μην πίνει ρετσίνες, τσίπουρα και ούζα μαζί με πρέζα, αρντάν, υπνοστεντόν και άλλα χάπια, τα οποία μοιράζουν ή πουλάνε στους οργανωμένους πριν από τους αγώνες.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News