236
Εντυπωσιακά σταθερός, στους κρίκους, στον μεγάλο τελικό των Ολυμπιακών του Ρίο | Angelos Zymaras / AZSPORTSIMAGES / SOOC

Πρωταθλητής της Ευρώπης ξανά ο Πετρούνιας! [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 22 Απριλίου 2017, 17:58
Εντυπωσιακά σταθερός, στους κρίκους, στον μεγάλο τελικό των Ολυμπιακών του Ρίο
|Angelos Zymaras / AZSPORTSIMAGES / SOOC

Πρωταθλητής της Ευρώπης ξανά ο Πετρούνιας! [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 22 Απριλίου 2017, 17:58

Με ένα αψεγάδιαστο, καθαρό, εντυπωσιακό πρόγραμμα κέρδισε για τρίτη συνεχόμενη φορά το χρυσό στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ο «άρχοντας των κρίκων» Λευτέρης Πετρούνιας!

Στο πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στο Κλουζ της Ρουμανίας, ο ταλαντούχος έλληνας ολυμπιονίκης βαθμολογήθηκε με 15.433 βαθμούς και αναδείχθηκε ξανά στην κορυφή αποδεικνύοντας την απίστευτη σταθερότητα που τον διακρίνει τα τελευταία χρόνια. Ο αθλητής του Δημήτρη Ράπτη παραμένει αήττητος για τουλάχιστον έναν χρόνο!

Στο ίδιο πρωτάθλημα η χώρα μας σημείωσε μία ακόμη μεγάλη νίκη στους κρίκους, καθώς ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην τελική φάση της διοργάνωσης και κατέκτησε την 6η θέση με 14,666 βαθμούς, παρουσιάζοντας πρόγραμμα με συντελεστή δυσκολίας 6,00.

Είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα έχει διπλή εκπροσώπηση στον τελικό του ίδιου οργάνου σ’ ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης.

Κατά την απονομή των βραβείων, η κατάμεστη από 5.000 φιλάθλους «Σάλα Πολιβαλέντα» του Κλουζ χόρεψε στους ήχους του «Ζορμπά» προς τιμήν του χρυσού νικητή, Λευτέρη Πετρούνια

Αυτός είναι ο τρίτος ευρωπαϊκός τίτλος του Πετρούνια έπειτα από τα χρυσά που κέρδισε το 2015 στο Μονπελιέ και το 2016 στη Βέρνη. Πρόκειται μάλιστα για το τέταρτο μετάλλιό του στον θεσμό, καθώς είχε κερδίσει το χάλκινο στο ντεμπούτο του το 2011 στο Βερολίνο.

Ο «άρχοντας των κρίκων» μετρά πλέον έξι διαδοχικά χρυσά μετάλλια σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις από το 2015 κι έπειτα, αφού στα τρία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έρχονται να προστεθούν οι νίκες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2015, στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες της ίδιας χρονιάς και φυσικά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...