338
«Αργά. Διάβαση Αγριας Ζωής» και στο βάθος το τετράτροχο έμβλημα της πλούσιας τελειότητας |

Η Rolls-Royce, οι άγριες πάπιες και οι τετράγωνες λεμονιές

«Αργά. Διάβαση Αγριας Ζωής» και στο βάθος το τετράτροχο έμβλημα της πλούσιας τελειότητας
|

Η Rolls-Royce, οι άγριες πάπιες και οι τετράγωνες λεμονιές

Η είσοδος για τους επισκέπτες της Rolls-Royce ή για όσους πελάτες ήθελαν να παραλάβουν οι ίδιοι τα αυτοκίνητά τους δεν ήταν δυνατή από τα τέλη Μαρτίου μέχρι τις 4 Μαΐου.

Όσο, λοιπόν, οι πόρτες της Rolls ήταν κλειστές, η Φύση συνέχισε να κάνει τη δουλειά της. Όπως γνωρίζει σοφά.

Οι νεοσσοί που γεννήθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας κυκλοφορούν αμέριμνοι, αδιαφορώντας για τα αυτοκίνητα που διασχίζουν τον υπέροχα διαμορφωμένο χώρο.

Επίσης στα εκτάρια της Rolls, στη Βρετανία, ζουν και βασιλεύουν περί τις 250.000 μέλισσες. Ο ακριβής αριθμός έχει ανατεθεί σε ειδική στατιστική υπηρεσία.

Τα μελίσια έχουν ήδη δημιουργήσει τους δικούς τους ακολούθους στα κοινωνικά δίκτυα και παράγoυν το φημισμένο, εξαιρετικό μέλι το οποίο αποκαλείται ”The Rolls-Royce of Honey”

Τετράγωνες λεμονιές και άλλες συνωμοσίες

Αλλά είναι και οι χαρακτηριστικές λεμονιές. Οι οποίες δεν αναπτύσσονται στο χαρακτηριστικό τετράγωνο σχήμα που τις βλέπουν οι επισκέπτες της Rolls-Royce.

Αν και οι μηχανολόγοι της εταιρείας αναζητούν έναν τρόπο κατανόησης του πώς θα μπορούσε να επιτευχθεί κάτι τέτοιο (sic).

Μέχρι τότε, λοιπόν, οι 65 λεμονιές του κτήματος της Rolls χρειάζονται κούρεμα. Με ακρίβεια λέιζερ για ομοιόμορφη αρτιότητα. Όπως απαιτεί το υψηλό αισθητικό πρωτόκολλο της Rolls-Royce προκειμένου να υποδεχτεί τους επισκέπτες της.

Όπως είπε ο εκπρόσωπος της Rolls-Royce, «προσπαθούμε να ελαχιστοποιήσουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα. Το εργοστάσιο παραγωγής έχει κερδίσει πολλά βραβεία αειφορίας και έχει πιστοποιηθεί με ISO 14001 για την περιβαλλοντική διαχείριση».

Αυτά, όντως, είναι σημαντικά επιτεύγματα. Αλλά και το lockdown ήταν ίσως μία ευκαιρία για να μας υπενθυμίσει ότι ακόμα και οι μικρότερες λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά.

Είτε βάζοντας χιουμοριστικές προειδοποιητικές πινακίδες για άγρια φύση είτε επιδιώκεις τον βρετανικό αυτοκινητικό περφεξιονισμό.

Αναζητώντας την έμπνευση της τελειότητας

Και είναι αυτό ακριβώς, η έμπνευση για κάτι σπουδαίο. Ή αλλιώς, ”Inspiring Greatness”. Έτσι όπως ονομάζεται, δηλαδή, η σειρά επεισοδίων της Rolls -Royce για το τι μπορεί να είναι η πηγή έμπνευσης στο δρόμο προς την τελειότητα σε τροχούς.

Ο βραβευμένος από το National Geographic, φωτογράφος και εξερευνητής, Cory Richards, περιγράφει τη διαδρομή της περιπέτειας. Χωρίς πάπιες και λεμονιές.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News