328
Η Τζένιφερ Ανιστον δεν θα μπορούσε παρά να φορά τη μάσκα της με στιλ | Instagram

«Φορέστε μάσκα!», φωνάζουν Τζένιφερ Ανιστον και… Twitter

Protagon Team Protagon Team 3 Ιουλίου 2020, 10:31
Η Τζένιφερ Ανιστον δεν θα μπορούσε παρά να φορά τη μάσκα της με στιλ
|Instagram

«Φορέστε μάσκα!», φωνάζουν Τζένιφερ Ανιστον και… Twitter

Protagon Team Protagon Team 3 Ιουλίου 2020, 10:31

Μια συμβουλή από έναν σταρ είναι περισσότερο πιθανό να υλοποιηθεί; Ισως ναι, αν την ακούμε από σταρ πρώτου μεγέθους όπως  ο Τομ Χανκς και η Τζένιφερ Άνιστον που ζητούν από το κοινό να εκπληρώσει το καθήκον τους εν μέσω της πανδημίας.

H Τζένιφερ Άνιστον κοινοποίησε μια selfie στο Instagram, στην οποία φορά μάσκα με τη λεζάντα: «Κατανοώ ότι οι μάσκες είναι άβολες και δεν είναι ωραίες. Αλλά δεν αισθάνεστε ότι είναι χειρότερο το ότι επιχειρήσεις κλείνουν … χάνονται δουλειές … οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας πλήττονται από απόλυτη εξάντληση. Και τόσες ζωές έχουν χαθεί από αυτόν τον ιό επειδή δεν κάνουμε αρκετά».

«Πραγματικά πιστεύω στη στοιχειώδη καλοσύνη των ανθρώπων, οπότε ξέρω ότι μπορούμε να το κάνουμε όλοι. Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στη χώρα μας που αρνούνται να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για να ισιώσουμε την καμπύλη και να διατηρήσουν ο ένας τον άλλον ασφαλή. Οι άνθρωποι φαίνεται να ανησυχούν για τα “δικαιώματα που τους αφαιρούνται” όταν τους ζητούν να φορούν μάσκα. Αυτή η απλή και αποτελεσματική σύσταση πολιτικοποιείται σε βάρος ανθρώπινων ζωών. Και δεν πρέπει πραγματικά να γίνεται για αυτό συζήτηση».

View this post on Instagram

I understand masks are inconvenient and uncomfortable. But don’t you feel that it’s worse that businesses are shutting down… jobs are being lost… health care workers are hitting absolute exhaustion. And so many lives have been taken by this virus because we aren’t doing enough. ⠀ ⠀ I really do believe in the basic goodness of people so I know we can all do this ? BUT still, there are many people in our country refusing to take the necessary steps to flatten the curve, and keep each other safe. People seem worried about their “rights being taken away” by being asked to wear a mask. This simple and effective recommendation is being politicized at the expense of peoples’ lives. And it really shouldn’t be a debate ?? ⠀ ⠀ If you care about human life, please… just #wearadamnmask ? and encourage those around you to do the same ❤️

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Το ίδιο ζήτησε από όλους και το Twitter που μάλιστα υποσχέθηκε και ένα μικρό δωράκι για όλους. Το κοινωνικό δίκτυο σε ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του έγραψε ότι θα προσθέσει κουμπί επεξεργασίας στα tweet μόνο όταν όλοι αρχίσουν να φοράνε μάσκες.

Το κουμπί (edit button) είναι ένα από τα μόνιμα αιτήματα πολλών χρηστών  του κοινωνικού δικτύου. Τα tweet δεν διορθώνονται από τη στιγμή που θα δημοσιευτούν για αυτό και πολλοί φτιάχνουν διευκρινιστικά tweet για τα λάθη.

Στις αρχές της εβδομάδας, ο Τομ Χανκς σε συνέντευξη Τύπου για τη νέα του ταινία είχε πεί ότι για να προχωρήσουμε στο αύριο πρέπει να κάνουμε τρία πράγματα: «Φοράμε μάσκα, τηρούμε την κοινωνική απόσταση, πλένουμε τα χέρια μας».

Παθών ο ίδιος και η σύζυγος του κορονοϊού, ο Χανκς είχε πει ότι «αν κανείς δεν μπορεί να καταφέρει να εφαρμόσει αυτά τα τρία πολύ βασικά πράγματα, απλά πιστεύω ότι θα πρέπει να ντρέπεται».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...