223
Νέες αλλαγές από την δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικών επαφών | Reuters

Facebook: Η νέα μεγάλη αλλαγή – Τι προσφέρει στους χρήστες

Protagon Team Protagon Team 4 Ιουνίου 2020, 20:50
Νέες αλλαγές από την δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικών επαφών
|Reuters

Facebook: Η νέα μεγάλη αλλαγή – Τι προσφέρει στους χρήστες

Protagon Team Protagon Team 4 Ιουνίου 2020, 20:50

Ακόμη ένα εργαλείο θα προστεθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες στους λογαριασμούς προφίλ στο Facebook, αυτή τη φορά με σκοπό να βοηθήσει τους χρήστες να κρύψουν εύκολα και γρήγορα αυτά που ανέβαζαν όλα αυτά τα χρόνια στο κοινωνικό δίκτυο.

Οπως αναφέρει η Guardian, το εργαλείο ονομάζεται Manage Activity και ουσιαστικά αποτελεί μια σχετικά εύχρηστη λειτουργία για να διαγράφεις μαζικά τις παλαιότερες (ίσως… ελαφρώς ντροπιαστικές) αναρτήσεις σου, χωρίς να ξοδεύεις χρόνο σκρολάροντας μέσα στο προφίλ σου.

Ειδικά για όσους συνήθιζαν (ή συνηθίζουν) να ανεβάζουν διαρκώς νέα status στο Facebook, το Manage Activity θα τους φανεί εξαιρετικά χρήσιμο, εάν θέλουν φυσικά να διαγράψουν κάποια πράγματα από αυτό που θεωρούν ως… άβολο παρελθόν τους.

Το Manage Activity συμπεριλαμβάνει φίλτρα αναζήτησης με βάση τη χρονιά, τα tags, το μέσο που χρησιμοποιήθηκε για το upload (π.χ. smartphone) και εμφανίζει ένα πολύ πιο συμμαζεμένο χρονολόγιο για εύκολη πλοήγηση στο παρελθόν.

Οι επιλογές είναι είτε να βάλεις σε αρχείο τα επιλεγμένα posts, άρα θα μπορείς να τα δεις εσύ και κανένας άλλος, είτε να τα μεταφέρεις τον κάδο όπου και θα παραμένουν για έως 30 ημέρες προτού διαγραφούν οριστικά.

Φυσικά, προσφέρεται η δυνατότητα να επιλέξεις μαζικά τα posts για κάθε ενέργεια, γλιτώνοντας έτσι πολύ χρόνο στην όλη διαδικασία.

Το Manage Activity θα λειτουργήσει πρώτα στις mobile εφαρμογές του Facebook και θα προστεθεί αργότερα και στη desktop έκδοσή του.