159
Ο Ηλίας Μίχος σε φωτογραφία από παλαιότερη μεταγωγή του | INTIMEnews

Υπόθεση 12χρονης στον Κολωνό: Απαλλαγή Μίχου για τον βιασμό προτείνει η εισαγγελέας του ΜΟΔ

Protagon Team Protagon Team 13 Μαρτίου 2024, 12:30
Ο Ηλίας Μίχος σε φωτογραφία από παλαιότερη μεταγωγή του
|INTIMEnews

Υπόθεση 12χρονης στον Κολωνό: Απαλλαγή Μίχου για τον βιασμό προτείνει η εισαγγελέας του ΜΟΔ

Protagon Team Protagon Team 13 Μαρτίου 2024, 12:30

Την απαλλαγή, λόγω αμφιβολιών, του Ηλία Μίχου για τις κατηγορίες του βιασμού της 12χρονης –θύματος σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης στον Κολωνό– καθώς και της μαστροπείας σε οίκους ανοχής μέσω εξαναγκασμού με αποκόμιση πορνικών εσόδων, πρότεινε η εισαγγελέας της Εδρας στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο που εκδικάζει την υπόθεση.

Η εισαγγελική λειτουργός, ύστερα από πολύμηνη διαδικασία που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, έκρινε πως ο κατηγορούμενος ως πρωταγωνιστής της δυσώδους υπόθεσης πρέπει να αθωωθεί για τις βαρύτερες από τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την πρότασή της εισαγγελέως, ο 55χρονος επιχειρηματίας από τον Κολωνό πρέπει να κριθεί ένοχος μόνο για διακεκριμένη κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη από πρόσωπο που του το είχαν εμπιστευτεί, για κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο κάτω των 12 ετών αλλά χωρίς εξαναγκασμό και κερδοσκοπία, για διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται, καθώς και για οπλοκατοχή.

Συνολικά για τον κατηγορούμενο Ηλία Μίχο η εισαγγελέας της Εδρας ζήτησε ενοχή για τέσσερις κατηγορίες και απαλλαγή για τρεις.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...