180
Ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά την ενημέρωση των ΜΜΕ το απόγευμα της Δευτέρας | ΕΡΤ/YouTube

Χαρδαλιάς: Παράταση καραντίνας για Εχίνο – Πάνω από 21.300 πρόστιμα

Protagon Team Protagon Team 6 Απριλίου 2020, 18:32
Ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά την ενημέρωση των ΜΜΕ το απόγευμα της Δευτέρας
|ΕΡΤ/YouTube

Χαρδαλιάς: Παράταση καραντίνας για Εχίνο – Πάνω από 21.300 πρόστιμα

Protagon Team Protagon Team 6 Απριλίου 2020, 18:32

Οι πρώτες εβδομάδες εφαρμογής των μέτρων δείχνουν ότι ο στόχος εβδομάδα με την εβδομάδα, μέρα με την ημέρα επιτυγχάνεται, τόνισε κατά την τακτική ενημέρωση για τον κορονοϊό ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Οπως είπε, τα μέχρι στιγμής δεδομένα μάλλον δικαιώνουν την κοινή μας προσπάθεια και αποδεικνύουν ότι μπορούμε να σπάσουμε την αλυσίδα μετάδοσης του ιού, αρκεί να συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα.

Ο Απρίλιος, επανέλαβε, θα είναι ο πιο δύσκολος, αλλά και ο πιο κρίσιμος μήνας, οπότε δεν επιτρέπεται κανένας εφησυχασμός.

Όσον αφορά στο επιχειρησιακό σκέλος, ο υφυπουργός ενημέρωσε ότι από την έναρξη εφαρμογής των μέτρων μέχρι και την Κυριακήείχαν επιβληθεί 21.308 πρόστιμα για παραβάσεις των περιορισμών κυκλοφορίας.

Ενημέρωσε εξάλλου ότι την Πέμπτη, λόγω καιρικών συνθηκών δόθηκε άδεια για να προσεγγίσουν το Λαύριο τα ιδιωτικά σκάφη αναψυχής που εξαιτίας των μέτρων, δεν μπορούσαν να δέσουν σε κάποιο ελληνικό λιμάνι (περισσότερα εδώ).

«Τα σκάφη και τα πληρώματά τους θα παραμένουν εκεί», σε καραντίνα για 14 ημέρες, πρόσθεσε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Τέλος ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε την παράτασης της καραντίνας  στο χωριό Εχίνος για επτά μέρες, για καθαρά προληπτικούς λόγους.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...