345
Νίκος Βούτσης και Στέφανος Κασσελάκης σε παλαιότερη κοινή του παρουσία στο κόμμα | INTIMEnews

Βούτσης για Κασσελάκη στον Βόλο: Βάζει το δικό του αποτύπωμα και κρίνεται – πρόβλημα ότι δεν είναι βουλευτής

Protagon Team Protagon Team 3 Οκτωβρίου 2023, 10:14
Νίκος Βούτσης και Στέφανος Κασσελάκης σε παλαιότερη κοινή του παρουσία στο κόμμα
|INTIMEnews

Βούτσης για Κασσελάκη στον Βόλο: Βάζει το δικό του αποτύπωμα και κρίνεται – πρόβλημα ότι δεν είναι βουλευτής

Protagon Team Protagon Team 3 Οκτωβρίου 2023, 10:14

«Ο νέος πρόεδρος βάζει το δικό του αποτύπωμα στο τρόπο επικοινωνίας και άσκησης πολιτικής και αυτό κρίνεται», σημείωσε με νόημα ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης κληθείς να σχολιάσει την εμφάνιση Κασσελάκη στον Βόλο.

Στη συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο κ. Βούτσης παρατήρησε ότι ποτέ δεν υπήρξε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης που να μην είναι βουλευτής, κάτι που όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, στην περίπτωση του Στέφανου Κασσελάκη θα δημιουργήσει έναν διχασμό στην άσκηση πολιτικής (μία πρώτη εικόνα ήταν αυτή με τη συνεννόηση του νέου αρχηγού με επικεφαλης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Σωκράτη Φάμελλο μπροστά στις κάμερες στον Βόλο), ενώ για το συνέδριο -η ημερομηνία διεξαγωγής του έχει αποτελέσει σημείο τριβής ανάμεσα στις φατρίες του ΣΥΡΙΖΑ- αρκέστηκε να πει ότι αυτό θα καθοριστεί ανάλογοα με το πολιτικό σχέδιο.

Μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική του ΣΚΑΪ, ο κ. Βούτσης εκτίμησε συγκεκριμένα ότι το γεγονός ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν είναι βουλευτής δημιουργεί «έναν διχασμό στην άσκηση πολιτικής εκτός» καθώς «χάνεται το σκέλος της κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης και το κατά πόσο θα είναι αποτελεσματική αντιπολίτευση».

Αναφερόμενος στη συνέχεια στην περιοδεία Κασσελάκη στο Βόλο, που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις και σχόλια, ο κ. Βούτσης θέλησε να επισημάνει ότι «το σημαντικό είναι ότι βρέθηκε εκεί με πραγματικό ενδιαφέρον καθώς και τα κλιμάκια του κόμματος, θέτοντας το ζήτημα των υποδομών», για να συμπληρώσει ότι «ο νέος πρόεδρος βάζει το δικό του αποτύπωμα στο τρόπο επικοινωνίας και άσκησης πολιτικής και αυτό κρίνεται». Οπως είπε, ο νεοεκλεγείς αρχηγός διαθέτει μια άλλη λογική στην επικοινωνία, που έχει μεν απήχηση στους νέους, αλλά ο ίδιος (ο κ. Βούτσης) «δεν είναι αυτής της σχολής».

Σοβαρό επίσης χαρακτήρισε ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής το ζήτημα με τη «λειψή σχέση» -όπως τη χαρακτήρισε- που έχει με την πολιτική ο Στέφανος Κασσελάκης, γεγονός που κατά την εκτίμησή του θα δυσκολέψει την αντιπολίτευση στο κυβερνών κόμμα.

Οσον αφορά τέλος τα «συντροφικά μαχαιρώματα» στην Κουμουνδούρου,  ο κ. Βούτσης παρατήρησε ότι το αφήγημα για «υπαίτιους και υπονομευτές από την προηγούμενη γενιά λειτουργεί διχαστικά», ενώ για το  συνέδριο του κόμματος και πότε αυτό θα πραγματοποιηθεί, αρκέστηκε να πει ότι θα καθοριστεί ανάλογα με το πολιτικό σχέδιο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...