437
Ο Κασσελάκης με το φτυάρι στα χέρια, κάνει πως απομακρύνει τις λάσπες | Twitter/Stefanos Kasselakis

Νέο σόου Κασσελάκη στον Βόλο: Ακουσε τον Μπέο και έπιασε το φτυάρι

Protagon Team Protagon Team 2 Οκτωβρίου 2023, 12:57
Ο Κασσελάκης με το φτυάρι στα χέρια, κάνει πως απομακρύνει τις λάσπες
|Twitter/Stefanos Kasselakis

Νέο σόου Κασσελάκη στον Βόλο: Ακουσε τον Μπέο και έπιασε το φτυάρι

Protagon Team Protagon Team 2 Οκτωβρίου 2023, 12:57

 

 

 

Σε ένα ακόμη σόου για τις κάμερες των τηλεοπτικών συνεργείων που τον ακολουθούν σε κάθε του βήμα, μετά τις Σπέτσες (εδώ) ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στον δοκιμαζόμενο από τα διαδοχικά χτυπήματα των φυσικών καταστροφών (Daniel και Εlias) Βόλο, έβγαλε τα παπούτσια του και μπήκε στις λάσπες σε ένα από τα πλημμυρισμένα σπίτια.

Και μπορεί συνάντηση με τον Αχιλλέα Μπέο να μην είχε, αλλά τουλάχιστον στην πρό(σ)κληση του δημάρχου Βόλου (να πιάσει κάνα φτυάρι) τελικά ανταποκρίθηκε, αφού πήρε ένα για να ρίξει κάνα δυο φτυαριές στη λάσπη…

Τον Στέφανο Κασσελάκη υποδέχθηκαν στον Βόλο ο βουλευτής Μαγνησίας Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και η τέως υπουργός (προερχόμενη από τους ΑΝΕΛ) Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

«Ο χρόνος έχει παγώσει για τον κόσμο. Η αλυσίδα της ζωής, από τα φάρμακα μέχρι τα παιδιά, έχει παγώσει. Είναι στη μοίρα τους. Πολλοί δεν μπορούν να πάρουν αποζημίωση. Αλλά και να πάρουν αποζημίωση, πάλι μόνοι τους είναι. Πρέπει κυριολεκτικά να ξελασπώσουν την κατάσταση μόνοι τους. Είναι πολύ λυπηρό, είναι απάνθρωπο αυτό που γίνεται. Μαζί με αυτό υπάρχει και το τεράστιο κόστος που θα έχει να διαχειριστεί ο έλληνας φορολογούμενος. Από την έλλειψη πρόληψης αυτή τη στιγμή, όχι μόνο ο κόσμος χάνει το βιος του, αλλά οι νέες γενιές θα πληρώσουν το μαλλί», δήλωσε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ στους εκπροσώπους του Τύπου.

Από την επίσκεψη Κασσελάκη στον Βόλο δεν έλειψαν οι εντάσεις, όταν κάποια στιγμή εξαγριωμένος κάτοικος της περιοχής φώναξε «να φύγετε από εδώ, μαζευτήκατε όλοι εδώ πέρα», με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο να λέει «ήρεμα».

«Μη μου λες ήρεμα εμένα», απάντησε εκείνος και στη συνέχεια αποχώρησε.

To σόου Κασσελάκη συνεχίστηκε με βίντεο στοργικής αγκαλιάς σε πλημμυροπαθή ηλικιωμένη που συνοδευόταν από διαβεβαιώσεις τύπου «δεν είσαι μόνη σου» – βίντεο το οποίο βεβαίως και «ανέβηκε» αμέσως στα social media του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ.

Κάποια στιγμή, ο κ. Κασσελάκης βρέθηκε έξω από το σπίτι ενός ηλικιωμένου και ακούγεται να λέει προς τα τηλεοπτικά συνεργεία που τον ακολουθούν ότι «δεν θα μπουν κάμερες». Το δικό του συνεργείο ωστόσο φαίνεται ότι τον ακολούθησε καθώς σε βίντεο που έχει αναρτήσει στα social media ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν πλάνα μέσα από το συγκεκριμένο σπίτι που όμως κόβονται κάπως ξαφνικά…

Δείτε τα δύο βίντεο:

Με διαφορά λίγων λεπτών, ωστόσο, ο κ. Κασσελάκης εθεάθη σε πιο… χολιγουντιανές πόζες (δείτε μία κάτω) στον φωτογραφικό φακό. Για να μετριαστεί λίγο το δακρύβρεχτο της συμπαράστασης…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...