393
Ο 38χρονος οδηγήθηκε στο ανακριτικό γραφείο λίγο μετά τις 9.30 το πρωί | ΙΝΤΙΜΕnews

Βιασμός 11χρονης: Ολα έγιναν με τη συναίνεσή της, είμαι ακόμα ερωτευμένος μαζί της, επιμένει ο 38χρονος

Protagon Team Protagon Team 28 Ιανουαρίου 2021, 13:38
Ο 38χρονος οδηγήθηκε στο ανακριτικό γραφείο λίγο μετά τις 9.30 το πρωί
|ΙΝΤΙΜΕnews

Βιασμός 11χρονης: Ολα έγιναν με τη συναίνεσή της, είμαι ακόμα ερωτευμένος μαζί της, επιμένει ο 38χρονος

Protagon Team Protagon Team 28 Ιανουαρίου 2021, 13:38

Ενώπιον της ανακρίτριας οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης, υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας, ο 38χρονος προπονητής που κατηγορείται για τον βιασμό αθλήτριάς του, όταν αυτή ήταν 11 ετών.

Κατά την απολογία του στο γραφείο της 16ης τακτικής ανακρίτριας, ο 38χρονος προσπάθησε να δώσει απαντήσεις για τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζει μετά την κατάθεση της 21 ετών σήμερα αθλήτριας και των γονιών της στον εισαγγελέα που έχει αναλάβει την υπόθεση των καταγγελιών της ολυμπιονίκη Σοφίας Μπεκατώρου.

Ο προπονητής ιστιοπλοΐας βρίσκεται αντιμέτωπος με τρεις κακουργηματικού χαρακτήρα πράξεις, εκ των οποίων οι δύο αφορούν ανήλικο θύμα. Το κατηγορητήριο που συντάχθηκε εις βάρος του αφορά βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια, κατηγορίες που ο ίδιος αρνείται, ισχυριζόμενος ότι είχε σχέση με την ανήλικη, κατά το επίμαχο διάστημα, αθλήτρια.

Στην κατάθεσή της στον εισαγγελέα, η αθλήτρια όχι μόνο κατήγγειλε βιασμό από τον τότε προπονητή της, αλλά ισχυρίστηκε ότι ο 38χρονος την απειλούσε αν επιχειρούσε να μιλήσει.

Στην απολογία του ο 38χρονος φέρεται να επέμεινε στην υπερασπιστική γραμμή του, ότι δεν υπήρξε βιασμός και ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της αθλήτριάς του.

Ο ίδιος δηλώνει ακόμη ερωτευμένος μαζί της και όπως έκανε και κατά την πρώτη μεταγωγή του στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, καλεί τους γονείς της κοπέλας «να πουν την αλήθεια».

 Ως μάρτυρες υπεράσπισης στην ανακρίτρια κατέθεσαν και οι γονείς του 38χρονου

Σύμφωνα με όσα  λέει, νόμιζε ότι το κορίτσι ήταν μεγαλύτερης ηλικίας, περίπου 14-15 ετών, ενώ επιμένει στον ισχυρισμό του ότι οι δυο τους είχαν δεσμό και σκόπευαν να παντρευτούν!

Στη δική της κατάθεση, ωστόσο, η αθλήτρια διαψεύδει τους ισχυρισμούς του 38χρονου: «Δεν υπήρχε καμία συναίνεση από την πλευρά μου. Με απειλούσε ότι θα με σκοτώσει και θα καταστρέψει την οικογένειά μου, αν μιλούσα και αποκάλυπτα τι μου έκανε», είπε στην τετράωρη κατάθεσή της στον εισαγγελέα το περασμένο Σάββατο.

Η αθλήτρια ιστιοπλοΐας, μέσω της δικηγόρου της, Κλειώς Παπαπαντολέοντος, δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας στην ανάκριση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε να εξεταστεί ως μάρτυρας ένας άλλος προπονητής, ενώ δεν αποκλείεται σύντομα η αθλήτρια να κληθεί από την ανακρίτρια να καταθέσει ξανά για όλα όσα έχει καταγγείλει εις βάρος του 38χρονου.

Από την πλευρά του, σε γραπτή του δήλωση, ο συνήγορος υπεράσπισης του προπονητή, Θ. Μαντάς, σημείωσε ότι «πρόκειται για μία υπόθεση με ευρύτερες διαστάσεις, που έχει δημιουργήσει αναστάτωση στην κοινή γνώμη. Η υπεράσπισή μας εστιάζει αυστηρά στα νομικά χαρακτηριστικά της πράξης που αποδίδεται στον κατηγορούμενο, όπως αυτά ρυθμίζονται στον Ποινικό Κώδικα».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...