228
Ο Πελέ το πρωί της Τετάρτης 3 Απριλίου, λίγο πριν εισαχθεί στο νοσοκομείο | Reuters

Βγήκε ο Πελέ από το νοσοκομείο

Protagon Team Protagon Team 10 Απριλίου 2019, 21:23
Ο Πελέ το πρωί της Τετάρτης 3 Απριλίου, λίγο πριν εισαχθεί στο νοσοκομείο
|Reuters

Βγήκε ο Πελέ από το νοσοκομείο

Protagon Team Protagon Team 10 Απριλίου 2019, 21:23

Το βράδυ της Τετάρτης 3 Απριλίου η οικογένεια του παγκόσμιου αθλητισμού υποδέχονταν με ανησυχία τα δυσάρεστα νέα από το Παρίσι που ήθελαν τον Πελέ να μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό και σπασμούς.

Μετά από μια εβδομάδα νοσηλείας σε νοσοκομείο της γαλλικής πρωτεύουσας, ο θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου πήρε εξιτήριο.

«Υπέφερα από σοβαρή ουρολοίμωξη και απαιτούσε ιατρική και χειρουργική βοήθεια. Σας ευχαριστώ για τις θετικές σας σκέψεις», ήταν το μήνυμα του ίδιου του 78χρονου προσθέτοντας ότι επιστρέφει στη Βραζιλία έτοιμος για να συνεχίσει τις δραστηριότητες του.

Έχοντας τα τελευταία χρόνια σοβαρά προβλήματα στο νεφρό και τον προστάτη, ο Πελέ με το που έφτασε στο Σάο Πάολο υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις με τους βραζιλιάνους γιατρούς να αρκούνται σε μια γενική τοποθέτηση πως όλα τα αποτελέσματα ήταν καλά.

Τα «περαστικά» του Μαραντόνα με μία φωτογραφία-ντοκουμέντο

Μια φωτογραφία πραγματικό ντοκουμέντο «ανέβασε» ο Ντιέγκο Μαραντόνα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, η οποία συνόδευσε τις ευχές του Αργεντινού στον Βραζιλιάνο για ταχεία ανάρρωση, μετά την εισαγωγή του σε νοσοκομείο της πατρίδας του.

«Σήμερα αυτή η φωτογραφία έγινε 40 ετών. Ήταν στο Ρίο ντε Τζανέιρο, όταν συναντηθήκαμε. Πόσο νέοι ήμασταν… Σου εύχομαι ταχεία ανάρρωση, βασιλιά Πελέ, με πολλή δύναμη» έγραψε ο Μαραντόνα με αφορμή τη νέα περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε κατά τη διαμονή του στο Παρίσι ο 78χρονος Βραζιλιάνος, ο οποίος επιστρέφοντας στην πατρίδα του εισήχθη και πάλι στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...