244
| InTime News / ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Tweets εναντίον Μάλαμα επειδή ζήτησε να κατέβει πανό για τον Λιγνάδη

Protagon Team Protagon Team 27 Ιουλίου 2022, 22:36

Tweets εναντίον Μάλαμα επειδή ζήτησε να κατέβει πανό για τον Λιγνάδη

Protagon Team Protagon Team 27 Ιουλίου 2022, 22:36

Αντιδράσεις στα social media προκάλεσε η στάση του τραγουδοποιού Σωκράτη Μάλαμα ο οποίος τη Δευτέρα ζήτησε σε συναυλία του στο Ρέθυμνο να κατέβει πανό με το σύνθημα «Βιαστής είναι», που τις προηγούμενες μέρες έκανε την εμφάνισή του και σε άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις, σε συνέχεια της πρωτόδικη καταδίκης του σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη και της προσωρινής απελευθέρωσης του.

Ο καλλιτέχνης είπε ότι συμφωνεί με το σύνθημα ωστόσο πρόσθεσε πως δεν επιθυμεί να βρίσκεται στον χώρο το πανό. «Η νομική κουλτούρα και η κυβερνητική παίζουνε λάθος ποδόσφαιρο στο γήπεδο και πετάνε τη μπάλα στις κερκίδες, κάπως έτσι. Κοίταξε, μ’ αρέσει και συμφωνώ με το σύνθημα, αλλά δε θέλω να υπάρχει αυτό το πράγμα πάνω μας. Κατεβάστε το και ανεβάστε το μετά πάλι, να μην το βλέπω. Αποσπάται η προσοχή μου πάρα πολύ. Το ξέρουμε, το γνωρίζουμε αυτό και συμφωνούμε απολύτως», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Ο ίδιος ανάρτησε, μάλιστα, στον λογαριασμό του στο Facebook ένα βίντεο από το ίδιο βράδυ στο οποίο ακούγεται να λέει τα παραπάνω.

Δυο μέρες μετά πολλοί χρήστες του Twitter, ιδιαίτερα, εμφανίζονται οργισμένοι με τον τραγουδοποιό και τραγουδιστή, το επίθετο του οποίου βρέθηκε στα trend της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης για πολλές ώρες («#Μαλαμας»). Ενδεικτικά είναι τα ακόλουθα «τιτιβίσματα»:

Φυσικά δεν έλειψαν και οι φωνές υπέρ του Σωκράτη Μάλαμα και εναντίον όσων έσπευσαν να επικρίνουν τον καλλιτέχνη. Ορισμένοι από αυτούς τους σχολιαστές τάχθηκαν ευρύτερα ενάντια στα φαινόμενα της λεγόμενης κουλτούρας της ακύρωσης (σ.σ. «cancel culture»).

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...