306
Ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Ασωμάτων στο Θησείο | ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Τσίπρας: «Το πρωί της 7ης Ιουλίου, οι κάλπες θα είναι άδειες»

Protagon Team Protagon Team 18 Ιουνίου 2019, 22:47
Ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Ασωμάτων στο Θησείο
|ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Τσίπρας: «Το πρωί της 7ης Ιουλίου, οι κάλπες θα είναι άδειες»

Protagon Team Protagon Team 18 Ιουνίου 2019, 22:47

Τα δικά του μηνύματα τόσο περί εσωτερικής πολιτικής, όσο και για τα όσα συμβαίνουν στην Ανατολική Μεσόγειο, έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας σε προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Ασωμάτων στο Θησείο.

Ο Πρωθυπουργός αρχικά απευθύνθηκε με αισιοδοξία στους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ:

«Όποιος νομίζει ότι η μάχη κρίθηκε κάνει τεράστιο λάθος. Όσοι ράβουν κουστούμια θα μείνουν με τον ράφτη. Το πρωί της 7ης Ιουλίου, οι κάλπες θα είναι άδειες. Και θα τις γεμίσουμε εμείς. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες που διψούν για ζωή. Κάθε γενιάς, κάθε κοινωνικής καταγωγής, κάθε πολιτικής διαδρομής.

» Μπορούμε να το πετύχουμε με μόνη προϋπόθεση να πιστέψουμε στις δυνάμεις μας και ο ελληνικός λαός να πιστέψει στις δικές του δυνάμεις. Αυτός ο αγώνας μπορεί να κερδηθεί με βαθιά ψυχική ενότητα και δύναμη», είπε.

«Μπορούμε να τους διαψεύσουμε ξανά, μπορούμε να πετύχουμε τη μεγαλύτερη και εκλογική ανατροπή στη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας. Αν όχι εμείς, ποιοι; Αν όχι τώρα, πότε; Εμείς, λοιπόν, εδώ και τώρα, θα γυρίσουμε το παιχνίδι», πρόσθεσε.

Το μήνυμα σε Τουρκία και Κύπρο

«Δεν θα τον αφήσουμε ποτέ μα ποτέ μόνο του τον κυπριακό λαό, απέναντι σε όσους απειλούν τα κυριαρχικά του δικαιώματα» είπε ο Πρωθυπουργός, στέλνοντας το δικό του μήνυμα στην Άγκυρα.

Πρόσθεσε δε πως «ασφάλεια είναι η εθνική μας αυτοπεποίθηση, που δε χτίζεται με την πατριδοκαπηλία και τον εθνικισμό, αλλά με το διάλογο, τις σταθερές συμμαχίες, την απόλυτη πίστη στην ειρήνη, τη δημοκρατία και τη φιλία ανάμεσα στους λαούς», και δήλωσε την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να αποτρέψει κάθε απειλή που στρέφεται ενάντια στα εθνικά μας συμφέροντα.

Ο κ. Τσίπρας απάντησε και στην κριτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ την Κυριακή και σημείωσε: «Τώρα που βρισκόμαστε μπροστά σε μια απαράδεκτη κλιμάκωση προκλήσεων της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο, έφτασαν στο σημείο να μας κατηγορούν γιατί συγκαλέσαμε το ΚΥΣΕΑ μέρα Κυριακή, λες και η ασφάλεια της χώρας πρέπει να κάνει τριήμερα και να πηγαίνει διακοπές».

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...