151
O Αλέξης Τσίπρας και ο Νίκος Ανδρουλάκης επισκέφτηκαν το Πολυτεχνείο την Τετάρτη, παραμονή της επετείου της 17ης Νοέμβρη | INTIMENEWS/CreativeProtagon

Τσίπρας και Ανδρουλάκης στο Πολυτεχνείο

Protagon Team Protagon Team 16 Νοεμβρίου 2022, 13:16
O Αλέξης Τσίπρας και ο Νίκος Ανδρουλάκης επισκέφτηκαν το Πολυτεχνείο την Τετάρτη, παραμονή της επετείου της 17ης Νοέμβρη
|INTIMENEWS/CreativeProtagon

Τσίπρας και Ανδρουλάκης στο Πολυτεχνείο

Protagon Team Protagon Team 16 Νοεμβρίου 2022, 13:16

Στεφάνι για την 49η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου κατέθεσε την Τετάρτη ο Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από τη γραμματέα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου και αντιπροσωπεία του κόμματος. «Το μήνυμα της εξέγερσης του Νοέμβρη, πιο επίκαιρο από ποτέ», τόνισε σε σχετική ανάρτησή του στο Twitter ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το Πολυτεχνείο είναι ένα γεγονός παγκόσμιας εμβέλειας, είναι ένα εθνικό ορόσημο αγώνων», δήλωσε από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλακης, αποτίνοντας φόρο τιμής στους εξεγερθέντες του 1973.

«Η αλληλεγγύη και η αυταπάρνηση των φοιτητών, η δίψα τους για Ελευθερία και Δημοκρατία, εμπνέει όσους θέλουν έναν διαφορετικό κόσμο με ειρήνη και συνεννόηση των λαών, με σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του περιβάλλοντος, με ισχυρό κράτος δικαίου. Εναν πιο δίκαιο και ανθρώπινο κόσμο», συνέχισε και πρόσθεσε: «Τιμή, λοιπόν, σε όσους θυσιάστηκαν, σε όσους αγωνίστηκαν εκείνες τις ιστορικές ημέρες του Νοέμβρη».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...