421
Λίγα άνθη στο σημείο έξω από τη Βουλή όπου έγινε το τροχαίο | ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ / ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Τροχαίο στη Βουλή: Εκτός υπηρεσίας ο τροχονόμος που έγραψε κλήση στον διανομέα

Protagon Team Protagon Team 17 Μαρτίου 2021, 12:43
Λίγα άνθη στο σημείο έξω από τη Βουλή όπου έγινε το τροχαίο
|ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ / ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Τροχαίο στη Βουλή: Εκτός υπηρεσίας ο τροχονόμος που έγραψε κλήση στον διανομέα

Protagon Team Protagon Team 17 Μαρτίου 2021, 12:43

Εκτός υπηρεσίας τέθηκε με εντολή του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., Μιχάλη Καραμαλάκη, ο τροχονόμος που κατεγράφη σε βίντεο να επιτίθεται φραστικά σε διανομέα-αυτόπτη μάρτυρα του τροχαίου δυστυχήματος στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 23χρονος Ιάσονας έξω από τη Βουλή την περασμένη Παρασκευή

Σε βίντεο από το σημείο του δυστυχήματος, ο εν λόγω τροχονόμος ακούγεται καθαρά να επιπλήττει (!) τον αυτόπτη μάρτυρα που «όρθωσε ανάστημα» για τις συνθήκες του μοιραίου τροχαίου, απειλώντας τον ότι θα του γράψει κλήση επειδή… δεν φορά κράνος.

«Γράψε με, ναι γράψε με, δεν με νοιάζει», ήταν η απάντηση του διανομέα που αυτοβούλως έκανε στην άκρη για να δεχθεί το πρόστιμο.

Σε βάρος του αρχιφύλακα της Τροχαίας Αθηνών είναι σε εξέλιξη ΕΔΕ για το επεισόδιο.

Στον «Ευαγγελισμό» εν τω μεταξύ ξεκινούσε η διαδικασία για τη δωρεά οργάνων του 23χρονου Ιάσονα, μετά τη γενναία απόφαση της οικογένειάς του.

«Θα δώσει τα όργανά του. Θα γίνει δωρητής οργάνων (…) Εγώ αυτόν θέλω πίσω, δεν θέλω κάτι άλλο. Και είπα επειδή είναι τόσο καλό παιδί, ήταν τόσο καλό παιδί και έδινε σε όλους, να δώσει τα όργανά του, να δώσει την ευτυχία του και την αγάπη του και την ευαισθησία του, να δώσει σε κάποιον άλλον άνθρωπο. Και εύχομαι αυτοί οι άνθρωποι που θα πάρουν τα όργανά του να είναι νέα παιδιά, ζήτησα να είναι, αλλά δεν μπορώ να διαλέξω, και να ζήσουν ευτυχισμένοι και να πάρουν έστω λίγο από την ευαισθησία του και να χαρούν», δήλωσε συντετριμμένη η μητέρα του.

Παράλληλα, σημείο τριβής είναι η συνήθεια των οδηγών των οχημάτων των πολιτικών να κάνουν αριστερή στροφή «κόβοντας» τη λεωφ. Βασ. Σοφίας προκειμένου να μπουν στο πάρκινγκ της Βουλής. Είναι μια συνήθεια που έχει την ανοχή ή και την καθοδήγηση της Τροχαίας, η οποία, αντί να προτείνει στους οδηγούς να κάνουν έναν μικρό κύκλο στην πλατεία Συντάγματος και να μπουν κανονικά ή να στρίψουν στην Πανεπιστημίου και μέσω της Ζαλοκώστα να βρεθούν στην Ακαδημίας, προτιμά να κόβει την κίνηση προς τιμήν των… πολιτικών. Ομως με κάτι τέτοια έχασε τη ζωή του ο Ιάσονας.

Από την Περιφέρεια Αττικής, πάντως, ξεκαθάρισαν ότι δεν έχει υποβληθεί κανένα αίτημα για τοποθέτηση φωτεινού σηματοδότη επί της λεωφ. Βασ. Σοφίας στο ύψος της Βουλής. «Με αφορμή χθεσινές και σημερινές αναφορές στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, περί αιτήματος που υποβλήθηκε το 2020 από την αρμόδια υπηρεσία της Βουλής, προς την Περιφέρεια Αττικής, για τοποθέτηση φωτεινού σηματοδότη επί της λεωφ. Βασ. Σοφίας στην κάθοδο προς την πλατεία Συντάγματος, με σκοπό τη διευκόλυνση πραγματοποίησης με νόμιμο τρόπο αριστερής στροφής προς την είσοδο της Βουλής, διευκρινίζουμε ότι τέτοιο αίτημα δεν έχει υποβληθεί προς τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...