217
Ο Γιάννης Λαγός ήταν ένας από τους βουλευτές που φαίνεται να πρωταγωνίστησε στα επεισόδια έξω από τη Βουλή το βράδυ του Σαββάτου | ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ/ IntimeNews

Τρεις χρυσαυγίτες βουλευτές μπροστάρηδες στα επεισόδια του Σαββάτου έξω από τη Βουλή

Protagon Team Protagon Team 18 Ιουνίου 2018, 14:51
Ο Γιάννης Λαγός ήταν ένας από τους βουλευτές που φαίνεται να πρωταγωνίστησε στα επεισόδια έξω από τη Βουλή το βράδυ του Σαββάτου
|ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ/ IntimeNews

Τρεις χρυσαυγίτες βουλευτές μπροστάρηδες στα επεισόδια του Σαββάτου έξω από τη Βουλή

Protagon Team Protagon Team 18 Ιουνίου 2018, 14:51

Τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής εμπλέκονται στα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου έξω από τη Βουλή, όπως προκύπτει από αστυνομική έκθεση που έχει στα χέρια του ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.

Οπως αναφέρεται στην έκθεση, οι Γιάννης Λαγός, Ηλίας Παναγιώταρος και Παναγιώτης Ηλιόπουλος παρακινούσαν τους διαδηλωτές σε επίθεση με στόχο την κατάληψη της Βουλής. Η εμπλοκή των μελών της Χ.Α. φάνηκε από την πρώτη στιγμή και από τις φωτογραφίες και τα βίντεο στα οποία διακρίνεται κυρίως ο Γιάννης Λαγός να κατευθύνει μερίδα του κόσμου προς τα σκαλιά που οδηγούν στο προαύλιο της Βουλής.

300573

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε μάλιστα το βράδυ του Σαββάτου στην ιστοσελίδα news247.gr διακρίνεται καθαρά ο Γ. Λαγός να πρωτοστατεί στις επιθέσεις χρυσαυγιτών και άλλων ακροδεξιών προκειμένου να εισέλθουν στη Βουλή.

Η νέα προκλητική στάση χρυσαυγιτών, που ήρθε μόλις μία ημέρα μετά το παραλήρημα του πρώην βουλευτή Μπαρμπαρούση, ενδέχεται να επιφέρει άρση ασυλίας των συγκεκριμένων βουλευτών, κάτι που θα γίνει μόλις η Βουλή λάβει την αναφορά της ΕΛ.ΑΣ. ώστε να προγραμματίσει συνεδρίαση.

Αρμόδιες πηγές πάντως κάνουν λόγο για «οργανωμένη επίθεση των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής» εναντίον του Κοινοβουλίου.

Η κυβέρνηση μάλιστα φαίνεται να ήταν ενήμερη για το σχέδιο επίθεσης και ενδέχεται για αυτόν τον ακριβώς τον λόγο η συνεδρίαση για την πρόταση μομφής να ολοκληρώθηκε νωρίτερα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...