179
Η Σινέντ Ο'Κόνορ ονομάζεται πλέον Σουχάντα Νταβίτ | Twitter

H Σινέντ Ο’Κόνορ ασπάστηκε το Ισλάμ

Protagon Team Protagon Team 26 Οκτωβρίου 2018, 10:27
Η Σινέντ Ο'Κόνορ ονομάζεται πλέον Σουχάντα Νταβίτ
|Twitter

H Σινέντ Ο’Κόνορ ασπάστηκε το Ισλάμ

Protagon Team Protagon Team 26 Οκτωβρίου 2018, 10:27

Στροφή στο Ισλάμ έκανε η διάσημη -όσο και αμφιλεγόμενη- ιρλανδέζα τραγουδίστρια Σινέντ Ο’Κόνορ, η οποία ανακοίνωσε ότι ασπάστηκε τη μουσουλμανική θρησκεία και άλλαξε το όνομά της σε Σουχάντα Νταβίτ.

Η τραγουδίστρια, που είναι 51 ετών και έχει πλούσιο ιστορικό ψυχολογικών προβλημάτων, ανήρτησε στο λογαριασμό της στο Twitter φωτογραφίες στις οποίες φορά το παραδοσιακό χιτζάμπ, καθώς και ένα βίντεο όπου ψάλλει μια πρόσκληση σε προσευχή.

Στην ανάρτησή της, στις 19 Οκτωβρίου, ανέφερε: «Με περηφάνια ανακοινώνω ότι έγινα μουσουλμάνα. Αυτή είναι η φυσική κατάληξη του ταξιδιού ενός νοήμονος θεολόγου. Όλη η μελέτη των Γραφών οδηγεί στο Ισλάμ. Κάτι που καθιστά περιττές όλες τις άλλες γραφές».

Η Ο’Κόνορ είχε μια ιδιαίτερη, προσωπική σχέση με την Καθολική Εκκλησία.

Το 1992 είχε σοκάρει σκίζοντας δημόσια – σε ζωντανή μετάδοση σε τηλεοπτική εκπομπή στις ΗΠΑ – τη φωτογραφία του τότε πάπα Ιωάννη Παύλου Β’. Μερικά χρόνια αργότερα, το 1999, είχε χειροτονηθεί ιέρεια, κάτι που δεν αναγνωρίστηκε από την Καθολική Εκκλησία. Σε κάποιες συναυλίες της είχε εμφανιστεί με τα ράσα του ρωμαιοκαθολικού ιερέα.

Πέρυσι είχε αλλάξει το όνομά της σε Μάγκντα Νταβίτ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...